Tinuta sport: 5 secrete de accesorizare

Advertorial
Vineri, 06 August 2021, ora 16:59
2021 citiri
Tinuta sport: 5 secrete de accesorizare
Tinuta sport FOTO: pexels.com

Stilul sport este unul dintre cele mai apreciate, datorita comoditatii pe care o ofera. Totodata, tinutele sport se compun simplu si rapid, atunci cand vrei sa mergi la o plimbare sau la shopping.

Indiferent daca optezi pentru un trening sau o pereche de jeansi si un tricou, obtii o tinuta cool si relaxata, care iti ofera confort. Cu toate acestea, chiar daca te imbraci sport, probabil, te intrebi care sunt accesoriile ideale pentru ca tinuta ta sa atraga, totusi, atentia. Daca da, noi iti oferim raspunsul. Iata care sunt secretele de accesorizare pentru un outfit sport, din randurile de mai jos!

Incaltamintea potrivita

Nicio tinuta sport nu poate fi completa fara incaltarile potrivite. Astfel, este indicat sa alegi pantofii care sa-ti ofere la fel de mult confort. Desi, trendurile in moda accepta purtarea tinutelor sport cu pantofi eleganti, cu toc, atunci cand porti haine comode, ia in calcul incaltarile sport, sandalele joase sau espadrilele.

Indiferent de eveniment, poti opta pentru incaltari sport de calitate, precum modele de adidasi Jordan, care se asorteaza de minune cu un astfel de outfit. Pantofii sport sunt disponibili in diferite modele si culori, asa ca nu vei da gres. Poti opta pentru incaltaminte sport alba sau neagra, pe care sa o porti cu jeansi, colanti sau pantaloni pentru sala sau incaltaminte colorata, care te evidentiaza in multime. Pentru un stil mai extravagant, indreapta-ti atentia catre pantofii sport cu imprimeu. Nu in ultimul rand, la tinuta sport poti purta si o pereche de pantofi sport cu platforma, care iti aduc si centimetri in plus.

Bijuteriile simple

Tinutele sport nu te impiedica sa porti bijuterii, insa, trebuie sa te feresti de cele masive sau opulente. Opteaza, in schimb, pentru bijuterii de zi care se vor potrivi perfect. Pune accent pe ceasul sport si nu uita de lantisorul simplu, care arata bine purtat cu tricou, hanorac sau bluza. Un singur inel este suficient pentru a accesoriza o tinuta sport. Nu te feri nici de bratarile subtiri, care sa-ti evidentieze incheieturile. Orice bijuterii ai alege, ia in calcul aurul sau argintul, lasand la o parte plasticul sau lemnul.

Accesoriile pentru cap

Vrei sa te imbraci sport intr-o zi torida de vara? Nu ezita sa porti o sapca sau o palarie, care iti completeaza tinuta si iti protejeaza capul de soarele puternic. De pilda, sapca arata excelent cu o pereche de pantaloni scurti, un tricou si o pereche de sneakersi colorati. Sapca din panza poate fi asortata cu un tricou larg si o pereche clasica de jeansi, in timp ce modelele de baseball arata bine si cu rochiile sport.

Ochelarii de soare moderni

Din colectia de accesorii pentru tinutele sport nu trebuie sa-ti lipseasca nici ochelarii cool de soare. Alege varianta sport, confectionata dintr-un material rezistent, sau modele clasice de ochelari, care pot fi purtati in fiecare zi. Poti opta pentru modele clasice de ochelari de soare de la Ray Ban sau ochelari supradimensionati, care ofera tinutei sport o nota moderna.

Un rucsac sau o borseta

Daca mergi la cumparaturi sau la o plimbare prin oras, ai nevoie si de accesorii, care sa se asorteze cu tinuta sport. Poti sa investesti intr-un rucsac din piele negru sau maro, care arata excelent cu jeansi si tricou, sau o borseta, daca nu ai nevoie de mult spatiu pentru obiectele personale.

Cu ajutorul accesoriilor potrivite, poti compune tinute sport fara cusur! Porneste de la incaltamintea sport si continua cu bijuterii, ochelari de soare, sepci si rucsac, care sa-ti puna in evidenta stilul vestimentar si personalitatea.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#tinuta sport, #sala, #tinuta sala, #imbracaminte sala, #sport , #stiri life style