Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Stilul boem impresioneaza de fiecare data

Advertorial
Joi, 17 Septembrie 2020, ora 16:29
13293 citiri
Stilul boem impresioneaza de fiecare data

La un moment dat sau altul, punem pariu ca ai intalnit stilul boem intr-o camera de hotel, intr-o revista sau pe o pagina web; este un melanj viu, stratificat, multicultural de modele si elemente memorabile pe care pur si simplu nu le poti rata sau uita pentru unicitatea lor.

Cuvantul "boem" se refera la cineva care este neconventional din punct de vedere social si adesea implicat in arte; este un stil care ofera o optiune excelenta de design interior pentru un spatiu bogat si captivant, plin de interes vizual si care debordeaza de o nonsalanta asumata.

Dar ce face ca stilul boem sa fie atat de distinctiv si trainic si cum poti obtine aspectul chiar in casa ta fara sa exagerezi?

Plantele dau viata unui spatiu

Plantele se potrivesc perfect cu stilul boem, deoarece sunt o metoda accesibila si usor de obtinut in crearea unei atmosfere relaxate, adaugand in acelasi timp dimensiune unei camere.

Plantele fac, de asemenea, o dubla datorie de purificare a aerului, in timp ce imbogatesc spatiul cu o nota de culoare, fara a interfera prea mult cu restul designului si fara a deruta privitorul in mod inutil.

Plantele agatate sunt, de asemenea, un excelent plus boem in orice spatiu amenajat in acest stil creativ si ofera o solutie deosebita si distractiva de a adauga interes si profunzime. Fii creativ cu jardinierele si ghivecele pe care le alegi si tine cont de acele produse cu personalitate si design excelent.

De la un cos de agatat tesut simplu, pana la ceva mai ornamentat si mai sculptural - o varietate de plante diferite la diferite scale sunt un mod eficient de a aduce la viata stilul boem in propria casa.

Mobilier aproape de podea

Acest lucru ar putea parea ciudat, dar cu cat esti mai aproape de podea, cu atat esti mai aproape de crearea unei case autentice in stil boem. Gandeste-te la canapele cu spatarul jos si sezutul putin adanc acoperite cu o multime de perne confortabile si cu pufuri invecinate pentru scaune suplimentare.

Si daca iti place ideea de a sta direct pe podea, poti opta pentru un covor confortabil ca punct de plecare acoperit cu perne de diferite dimensiuni si stiluri pentru a-ti asigura confortul dorit.

Cutreiera pietele locale de antichitati sau arunca un ochi pe magazinele online de specialitate (care sunt excelente pentru idei de decor eclectic) pentru mobilier confortabil, uzat de timp si bine iubit, care sa completeze inteligent o camera de zi in stil boem, perfecta pentru distractie.

Mai putin minimalism

Cu un decor in stil boem, mai mult inseamna mai mult, deoarece acest stil de design nu se refera la suprafete goale si spatii goale - aspectul este totul despre un maximalism indulgent. Acestea fiind spuse, pastreaza decorul boem din camera de zi plin de descoperiri intretinute cu grija, dar pentru un dormitor in stil boem, designerii de la Feells.com sugereaza o abordare mai simpla.

Ca sa injectezi personalitate in toata casa, asigura-te ca tot ceea ce iubesti si ai adunat de-a lungul anilor este afisat in mod vizibil. Stilul boem se refera la straturi de bibelouri si comori care spun o poveste si pentru a evidentia decorul si pentru a afisa lucrari de arta, asigura-te ca ai suficient spatiu de suprafata si de perete.

Cu toate acestea, stilul boem in amenajarea casei nu ar trebui sa evoce o asemanare cu casa unui colectionar maniac. Fiecare piesa de mobilier, fiecare obiect decorativ, fiecare element de design trebuie sa aiba propriul loc si un scop anume.

FEELLS.COM, UN SPATIU CARE TRAIESTE PRIN TINE

Fost șef de stat acuzat că a plecat din reședința prezidențială la finalul mandatului cu tot cu mobilier: ”Nu ştiu de ce a trebuit să ia patul”
Fost șef de stat acuzat că a plecat din reședința prezidențială la finalul mandatului cu tot cu mobilier: ”Nu ştiu de ce a trebuit să ia patul”
Fostul preşedinte brazilian Jair Bolsonaro a depus o plângere împotriva actualului preşedinte Luiz Inacio Lula da Silva, cerând scuze şi despăgubiri pentru că a sugerat că a luat mobilier...
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
#stil boem, #mobilier, #design interior, #design , #stil