Spune-mi ce masina ai, ca sa-ti spun daca iti inseli partenerul

Colaborator:Iulian Dumitrescu
Luni, 03 Iunie 2013, ora 07:383110 citiri
Spune-mi ce masina ai, ca sa-ti spun daca iti inseli partenerul

Un portal britanic specializat in matrimoniale a realizat un sondaj printre cititorii sai, stabilind care proprietari de masini isi insala partenerul cel mai des.

In urma anchetei realizate de IllicitEncounters.com s-a dovedit ca 22,2% dintre detinatorii unui autoturism Audi si-au inselat partenerul sau partenera, de-a lungul timpului. Anul trecut, posesorii de BMW conduceau in acest clasament, insa anul acesta ii regasim pe locul 2, cu 13,8% din voturi, noteaza Life Style.

In top 5 au mai intrat Mercedez Benz, votata de 8,7% dintre participanti, Volvo cu 7,6% din voturi si Volkswagen cu 5,7%. Sondajul a mai arat ca proprietarii de masini luxoase sunt si cei mai mai aventurieri dintre soferi.

"Masinile ne dezvaluie multe despre proprietarii lor", a spus purtatorul de cuvant al site-ului, Mike Taylor.

"Toate masinile care se regasesc in top 5 sunt reprezentative pentru abonatii nostri, care, in mare parte, sunt oameni de succes, extrem de motivati, cu teluri inalte si realizari pe masura. Este putin probabil ca astfel de oameni sa se multumeasca cu putin, indiferent ca vorbim de masini sau o legatura amoroasa. Producatorii de autoturisme stiu asta, iar Mercedes chiar foloseste infidelitatea in reclamele sale", a incheiat Mike Taylor.

Posesorii de masini frantuzesti, Reanult si Peugeot, in schimb, sunt cei mai fideli parteneri, mai noteaza sondajul.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News