Spune-mi ce corp ai ca sa iti spun ce poseta sa porti (Galerie Foto)

Miercuri, 14 Aprilie 2010, ora 12:09
5670 citiri
Spune-mi ce corp ai ca sa iti spun ce poseta sa porti (Galerie Foto)

Poseta este accesoriul care da nota de final tinutei tale, iar daca nu faci alegerea corecta exista doua variante: fie se pierde in ansamblu, fie ii strica aspectul.

Pentru ca riscul este destul de mare sa dai gres atunci cand cumperi o poseta, mai bine afla dinainte dupa ce trebuie sa te uiti, ca sa nu arunci banii pe prima geanta colorata care iti atrage privirea. In primul rand trebuie sa stii ca nu orice model se potriveste cu forma corpului tau.

Cei de la Million Looks te indruma spre alegerea corecta.

Femeile cu sanii mari si solduri late ar trebui sa evite sa poarte posete cu manere scurte, deoarece acestea termina, de obicei, in dreptul zonei bustului, amplificand aceasta parte a corpului. Alege posete cu manere, care sa distraga atentia de la bust si umeri.

In cazul in care nu ai un bust impresionant atunci poti sa alegi acest model de poseta. Vei fi uimita de efectul vizual creat.

Daca nu ai o talie de invidiat, evita sa porti posete care au cureaua care se termina exact in aceasta zona a corpului tau. Pentru ca aceasta va scoate in evidenta tocmai ceea ce incerci tu sa ascunzi.

Daca sunteti norocoasa sa aveti o talie subtire, geanta cu manere de o lungime medie va fi o buna optiune, la fel ca si plicul.

Fetele cu picioare lungi si subtiri pot purta posete cu manere lungi si arata grozav. Insa doamnele cu picioare scurte ar trebui sa aleaga modelele clasice cand e vorba de dimensiuni. In roice caz, sa evite posetele care le-ar putea ajunge la genunchi.

Fetele inalte si slabe pot opta pentru posete supradimensionate, lucru care nu este recomandat fetelor mai plinute.

E bine sa stii ca posetele plic sunt ideale pentru petrecerile elegante. Completeaza o rochie vaporoasa din matase cu o centura lata din lac si un plic cu tente metalice si vei obtine o tinuta senzuala.

Pentru zi sunt preferate culorile electrice, rosu, roz si cele metalice, stralucitoare. Poti sa iti cumperi posete plic de la magazinele de accesorii din orasul tau sau poti sa iti faci tu una daca esti suficient de creativa.

De asemenea, daca porti o geanta de postas, esti o persoana rebela care vrea sa schimbe lumea.

Femeile care poarta genti incapatoare nu se tem sa priveasca crudul adevar in fata. In acelasi timp, sunt pregatite pentru lucruri neasteptate.

Gnetile-imitatie dupa modele faimoase spun despre persoanele care le poarta ca au potential sa aleaga ceva de calitate. Cel mai adesea insa aceste doamne se amagesc singure, preferand o copie ieftina in detrimentul unui obiect de calitate, dar fara logo.

Femeile care poarta genti de panza sunt inteligente si se descurca acolo unde altii sunt indecisi. Geanta matlasata de la Chanel creeaza imaginea publica perfecta, desi plictisitoare.

Femeile care poarta geanta cu logo stiu cum stau lucrurile in viata. Uneori ele castiga, alteori pierd. Posetele imense indica o persoana puternica - si la propriu si la figurat.

Femeile care prefera sa poarte gentile sport stiu ce vor de la viata. Din pacate, ele nu se abat de la rutina zilnica.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#poseta forma corp, #alegere poseta forma corp , #accesorii