Sosetele cu imprimeu - importanta detaliilor in tinuta

Duminica, 18 Aprilie 2010, ora 12:05
2063 citiri
Sosetele cu imprimeu - importanta detaliilor in tinuta

Te gandesti sa faci o imbunatatire a stilului tau vestimentar, dar parca nu ai schimba foarte multe. Totusi, daca te avantajeaza tinutele monocromatice sau inchise, ai vrea ceva care sa te difentieze de restul multimii.

Nu este vorba despre cel mai scump costum sau despre o pereche de pantofi italienesti, ci de detaliile din vestimentatie. Dintotdeauna detaliile au facut diferenta: acestea pot face ca o tinuta sa fie atragatoare sau dezastruoasa.

In ce priveste asortarea, te poti limita la cat de bine se potriveste cravata cu camasa?

Problema este ca atunci cand te asezi ceilalti vor observa acea pereche ieftina de sosete sau, din contra, o pereche frumoasa ce adauga fler tinutei prin asortarea sosetelor cu aceasta.

Pornind de la acest aspect, detaliul pe care il voi acoperi aici se refera la sosete.

De anul trecut, unii barbati au inceput sa poarte pantaloni suflecati pana la glezna, aratand bine cu o pereche de pantofi tip loafers sau boat shoes. Consider ca acesta miscare a reprezentat inceputul incadrarii sosetelor in tinuta.

Unele tinute aveau sosete deschise la culoare sau cu diverse imprimeuri. Acea pata de culoare de pe glezna atrage inevitabil atentia trecatorului si acesta nu doar la imbracamintea casual, ci si la cea formala.

Doar prin adaugarea unei culori contrastante sau a unui imprimeu, tu ai acea nota de sofisticare introdusa in tinuta la nivelul detaliilor ce va dovedi ca nu ti-ai ales intamplator hainele.

Investeste intr-o pereche de sosete de calitate si vei observa diferenta.

De ce crezi ca ar trebui sa-ti pese de sosetele pe care le porti? Iti spun eu, atentia la detalii, adica faptul ca stii ce pantaloni si pantofi merg cu acele sosete si nu invers.

Daca ti-ai achizitionat sosete de calitate, fii sigur ca lumea le va observa mai ales cand te asezi. Mergand mai departe, unii folosesc un fel de bretea pe gamba pentru a tine sosetele drepte, pentru a evita sifonarea lor.

Sosetele pot avea orice imprimeu imaginabil: dungi, carouri, puncte. Cu cat predomina imprimeul in soseta, cu atat aceasta este mai potrivita pentru tinutele casual

Pentru a deveni un adevarat rebel in stil, iti sugerez sa uiti de regula asortarii sosetelor la culoarea pantalonului; asorteaza-le, in schimb, cu cravata, batista de buzunar, o dunga de pe camasa, cureaua de la ceas sau cu orice alta culoare ce se regaseste in tinuta ta. Nicio culoare nu poate fi potrivita sau eronata in sine; conteaza combinatia.

Sosetele trebuie privite ca un detaliu al tinutei pe care o porti si, dupa cum bine stii, femeile se uita la detalii. Lasa sosetele albe pentru altii si vei fi cu un pas inaintea lor.

Majoritate isi cumpara sosete negre, gri sau bleumarin. Daca porti un costum si te-ai plictisit de aceasta tinuta, poarta ceva extravagant, cum ar fi o pereche de sosete deschise la culoare. Este o modalitate prin care inserezi o pata de culoare in tinuta.

Sosetele cu dungi sunt cele mai populare, fiind folosite in moda contemporana. Dungile pot fi subtile sau foarte mari, ceea ce duce la un imprimeu versatil.

Sosetele cu buline nu sunt asa de comune precum cele cu dungi, dar acestea merg foarte bine la o tinuta formala. Acestea au un look traditional si elegant si reprezinta o modalitate excelenta de a asorta o cravata sau un costum. Modelele clasice de sosete au buline mici, in timp ce bulinele mari apar pe modelele moderne.

Pentru o tinuta formala alege o culoare neutra, cum ar fi negrul sau griul inchis cu buline colorate.

Evita asortarea acestor sosete la un costum cu imprimeu deoarece vei crea o tinuta incarcata. Creeaza un contrast intre costum si accesorii.

Chiar daca sosetele sunt o parte mica din garderoba noastra, acestea reprezinta un detaliu important pentru orice tinuta. Modelele de sosete conturate mai sus nu sunt pentru oricine, dar cel care decide sa le poarte va avea un look unic si o personalitate indrazneata.

Deci, cand iti alegi sosetele, nu lua in considerare doar culoarea pantofilor si a pantalonilor, ci si pe cea a jachetei, a camasii, a cravatei si a esarfei. Cum majoritea modelelor de imbracaminte se ghideaza dupa culorile clasice, aceasta e cea mai buna modalitate sa introduci o pata de culoare in tinuta.

Articol realizat de Nagy Laszlo Crinel

www.Stilmasculin.ro

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#stil masculin primavara, #stil masculin, #sfaturi stil masculin , #stil