Si-a deschis afacere pe timp de pandemie

Advertorial
Miercuri, 13 Mai 2020, ora 11:10
6510 citiri
Si-a deschis afacere pe timp de pandemie

Cand toate afacerile incepeau sa isi opreasca activitatea, aceasta antreprenoare a avut curajul si increderea de a demara o noua afacere, care sa functioneze si pe timpul pandemiei, desi produsele oferite nu erau cele mai cautate.

Catalina Postolache si-a deschis un magazin online cu articole pentru copii si bebelusi in plin context economic nefavorabil si a avut o pornire spectaculoasa.

"In toata aceasta situatie, afacerea a pornit foarte bine si succesul a inceput sa se arate inca de la lansare. Mi-am dorit sa ofer atentie si grija actualelor si viitoarelor mamici in aceasta perioada dificila si sa le ofer sprijin prin telefon astfel incat, pe langa consultanta in alegerea celor mai potrivite produse, sa le ofer si o mica raza de bucurie printr-o atitudine pozitiva." a declarat Catalina.

Magazinul online cu articole de copii si bebelusi wawababy.ro are peste 12000 de produse si numarul este in crestere. Antreprenoarea ne-a spus ca doreste sa depaseasca 50.000 de produse pana la sfarsitul anului si are toata increderea ca va reusi.

Pentru gama de produse a ales cei mai de incredere furnizori de pe piata cu care poti colabora cat mai usor astfel incat clientele magazinului online Wawa Baby sa aiba parte de cea mai buna experienta. Platforma pe care este construit magazinul este gandita sa faciliteze un volum mare de comenzi si sa ofere o experienta cat mai placuta clientilor printr-o multitudine de facilitati si este tot timpul in dezvoltare.

"Desi marja de profit nu este mare, satisfactia vine din ajutarea clientilor si cuvintele frumoase oferite de acestia care iti insenineaza ziua si iti ofera o energie fantastica", ne spune Catalina. Scopul ei principal este sa ofere cat mai mult sprijin tinerelor mamici si le ajute cu sfaturi in alegerile dificile ce tin de produsele necesare celor mici.

Gama de produse a magazinului online wawababy.ro este foarte diversa oferind aproape tot ce este nevoie inainte si dupa nastere precum: carucioare de copii 3 in 1, 2 in 1, scaune auto, scaune de masa, premergatoare, patuturi de lemn, masute de infasat, balansoare, triciclete, centre de activitati, jucarii interactive, articole pentru baita, patuturi pliante, marsupii, perne pentru gravide, sterilizatoare, video interfoane si multe multe altele iar gama de produse creste in fiecare luna.

"Brandul si platforma online au fost realizate de adUP - Agentia Digitala de Marketing pentru Afaceri care Cresc si tot cu ei continuam colaborarea si pentru partea de marketing, iar rezultatele sunt uimitoare avand in vedere feedback-ul clientilor vazut inca de la inceput", ne spune antreprenoarea.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#magazin online articole copii, #produse bebelusi site Wawa baby , #copii