Sfaturi pentru a slabi in cuplu

Luni, 05 Martie 2012, ora 16:52
3437 citiri
Sfaturi pentru a slabi in cuplu

Viata de cuplu te aduce in situatia sa constati ca nu-i chiar atat de usor sa-ti pastrezi linia siluetei. Barbatul se lamenteaza in fata unei salate verzi, iar femeia cand vede farfuria cu cartofi prajiti.

Pentru a va gasi pe aceeasi lungime de unda si a da jos impreuna kilograme, nimic nu este mai potrivit decat un program bine pus la punct.

Atunci va trebui sa cautati idei de meniuri, sfaturi, pentru a fi motivati. Le puteti descoperi parcurgand prezentele explicatii oferite de portalul Femme Actuelle.

1. De ce este mai bine sa slabiti in cuplu?

- este mai simplu sa faceti cumparaturi

- gatitul e mai putin complicat

- va puteti sustine reciproc. Daca unul este pe punctul de a ceda, celalat il restimuleaza

- va veti regasi pe aceeasi lungime de unda. In sensul ca veti consuma, de exemplu, legume fierte (inabusite in tigaia wok) si sushi in doi, in fata televizorului, uitand de ciocolata, si veti sorbi fiecare un ceai din plante fara zahar.

2. Ce sa mancati?

- aceleasi feluri, dar nu in aceleasi cantitati. Pentru barbati, acestea din urma trebuie sa fie superioare. De exemplu, femeia se va multumi cu 100 - 120 g de carne, in timp ce portia barbatului trebuie sa aiba 150. La micul dejun, ea va consuma 2-3 felii de paine, el 4.

- feriti-va de efectul yo-yo. Riscati, daca doriti sa slabiti intr-un timp prea scurt, eliminand excesele, sa va periclitati sanatatea. Este in regula sa nu mai cumparati mezeluri sau biscuiti.

- introduceti legume, peste, rosii umplute, iepure cu morcov si prune, dorada cu fenicul. Pentru preparare, aveti nevoie de ustensile antiadezive. Se aleg bucati slabe (pentru carne sau peste), se folosesc din plin arome, verdeturi, cereale. Preparatele la cuptor se stropesc cu vin, stiindu-se ca acesta se evapora la caldura.

3. Cine slabeste mai repede?

Evident, barbatul. El are nevoie de 500 kcal/zi in plus fata de femei. Deci, daca nu face excese, slabeste vazand cu ochii. Altfel, fiecare slabeste in ritmul sau. Femeile nu trebuie sa fie obsedate sa vada schimbari in fiecare saptamana. Avantajul pierderii greutatii intr-un ritm mai lent este ca nu va simtiti stresate. Lasati timp sa va obisnuiti cu tipul de alimentatie pe care va trebui sa-l pastrati, ca sa va stabilizati greutatea.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#slabire cuplu, #trucuri slabit pereche, #sot sotie slabire, #idei slabire doi , #cuplu