Sezonul estival e asteptat de toti indragostitii

Advertorial
Luni, 26 Aprilie 2021, ora 17:56
4318 citiri
Sezonul estival e asteptat de toti indragostitii
sezonul estival FOTO: freepick.com

In timp ce temperaturile cresc si vara pare ca se apropie cu pasi rapizi, tot mai multi romani asteapta relaxarea restrictiilor pentru a pleca in vacanta, statiunile de pe litoral fiind cele mai dorite destinatii.

Cei mai nerabdatori sunt, ca niciodata, indragostitii care au asteptat luni de zile sa faca pasul cel mare si sa oficializeze relatia cu un superb si stralucitor inel de logodna.

"In ultima perioada am remarcat o vizibila crestere a numarului de comenzi pentru inele de logodna, semn ca perioada asta a fost prielnica pentru unele cupluri si multi barbati s-au hotarat sa puna cea mai importanta intrebare din viata lor. Ne asteptam la o crestere cu pana la 34% a comenzilor si speram ca revenirea la normal sa se materializeze si in mult asteptatele petreceri de cununie care au fost amanate de la inceputul pandemiei", a declarat un reprezentant al uneia dintre cele mai importante firme de bijuterii din Romania, Valmand.

"Cei mai multi barbati asteapta momentul asta dinainte de pandemie, asa ca va dati seama ce e in sufletul lor, ca sa nu mai spunem de domnisoarele care probabil au simtit ca nu vor mai avea niciodata parte de o astfel de experienta. Inelul perfect a fost ales, in unele cazuri chiar personalizat astfel incat sa se potriveasca perfect pentru fiecare norocoasa in parte, mai lipsea doar contextul", a mai declarat bijutierul valmand.ro.

Conform sondajelor online, cei mai multi considera ca un moment cu adevarat romantic este sa ceri mana persoanei iubite pe plaja, la rasarit sau apus. In topul preferintelor se mai afla si cererea in timpul unei cine romantice la marginea marii si cei care sunt pregatiti sa inchirieze o barca sau un yacht pe care sa pregateasca tot evenimentul.

In ciuda restrictiilor la nivel international, cei mai nerabdatori dintre barbati au reusit sa isi surprinda partenere cu cereri in casatorie in conditii de pandemie, multe povesti demne de cupluri proaspat casatorite incepand cu un "vrei sa fii sotia mea?" spus in bucatarie, in sufragerie in timpul unei cine romantice, ori in "vacanta" pe balcon. Romanii au fost inventivi si au vrut sa fructifice orice moment in care sa isi arate iubirea.

Asteptarile specialistilor din domeniul bijuteriilor sunt optimiste pentru ca dupa valul de cereri de logodna urmeaza un alt moment minunat al vietii de cuplu: nunta. Si fiecare astfel de eveniment are o bijuterie care ii confera autenticitate si il face sa fie cu adevarat memorabil.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#inel de logodna, #sezon estival, #indragostiti , #bijuterii