Secretul pe care bucatarii nu-l spun: Iata cum sa impiedici aluatul sa se lipeasca de fund

Advertorial
Luni, 10 August 2020, ora 12:35
76214 citiri
Secretul pe care bucatarii nu-l spun: Iata cum sa impiedici aluatul sa se lipeasca de fund
Arta de a gati poate fi la indemana tuturor, cu cateva mici conditii

Acest truc super simplu iti va schimba complet viata.

Data viitoare cand doriti sa faceti rulouri, strudel sau alte produse de patiserie dupa bunul plac, nu vi se va intampla sa renuntati cand va ganditi la mizeria pe care o puteti face.

Datorita acesteia, bucataria dvs. nu va fi complet acoperita cu faina sau ulei gras, astfel incat aluatul sa nu ramana pe suprafata de lucru.

Prin urmare, veti dori cu placere sa va bucurati de produse de patiserie proaspete mult mai des si sa va umpleti casa si inima cu un miros care evoca amintirile din copilarie.

Ce fel de truc este acesta?

Gatitul nu trebuie sa fie un lucru complicat. Mai ales cand copiii va roaga sa pregatiti biscuitii preferati sau produsele de patiserie delicioase inca de dimineata.

Acesta este motivul pentru care acest truc util va ajuta sa obtineti o grimasa frustranta pe fata si face ca gatitul si prepararea aluatului sa fie mai usoare si mai distractive. Trucul despre care vorbim este hartie de silicon antiaderenta CookX Mat.

Cu acest accesoriu de bucatarie, fiecare pregatire de aluat si produse de patiserie devine o placere, iar bucataria devine un loc unde sa va relaxati unde va puteti lasa imaginatia sa curga.

Face munca mai usoara pentru gospodine si brutari si poate fi folosita chiar si de cofetarii, deoarece este potrivita pentru a face masa de fondant si diverse forme si figurine din ea.

Nu aluneca si nu se misca in timp ce ruleaza aluatul.

De asemenea, nu necesita faina sau grasime in plus, astfel incat aluatul sa nu se lipeasca de el, ceea ce reduce drastic dezordinea in bucatarie.

Este flexibil si poate fi laminat pentru a plasa mai usor aluatul sau pentru depozitarea sa in siguranta la frigider.

Faciliteaza masurarea si taierea precisa a aluatului

Un alt avantaj interesant al acestei "hartii" il reprezinta masurile trase pe suprafata. Aceste masuri va permit sa faceti produse de patiserie perfect identice de fiecare data, asa ca nu trebuie sa imprumutati in secret o rigla din ghiozdanul copilului.

Urmeaza pur si simplu dimensiunile trase si taie usor aluatul in bucati egale. Masurile va permit, de asemenea, sa rulati aluatul exact dimensiunea tavii.

Daca taiati aluatul pe aceasta hartie, protejati simultan blatul de zgarieturi si alte deteriorari cu obiecte ascutite.

Schimba complet hartia si vasele de copt

Faptul ca este rezistent la temperaturi ridicate confirma cat de util este acest covor, astfel incat cu CookX Mat puteti inlocui complet tavile de copt.

Pur si simplu transferati CookX Mat cu toate produsele de patiserie pregatite la cuptor si lasati-l sa se coace fara teama ca covorasul se va topi.

Poate servi de asemenea ca substitut pentru hartia de copt. Avantajul CookX Mat este ca este reutilizabil, astfel incat sa il puteti folosi din nou. Pe de alta parte, daca folosisi hartia de copt clasica, trebuie sa folositi intotdeauna o hartie noua.

Calitate fara compromisuri

Materialul din care este confectionata este silicon de inalta calitate, care vine cu certificarea LFGB.

Acesta va ofera o platforma complet sigura si igienica pentru prepararea produselor de patiserie si a altor lucruri. In plus, nu afecteaza in niciun fel gustul si mirosul alimentelor.

De asemenea, siliconul il face foarte usor de intretinut, astfel incat il puteti spala usor de mana sau in masina de spalat vase.

Cum sa obtii acest produs fantastic?

Nu puteti gasi CookX Mat in magazine. Il puteti cumpara online doar pe site-ul oficial. Dar urmeaza o surpriza pentru toti cititorii portalului ziare.com ... DokiShop a decis sa multumeasca tuturor celor care citesc acest text cu o reducere de 50% la achizitionarea acestui ajutor indispensabil pentru gospodarie.

Nu stiti inca despre DokiShop? Iata sansa ta de a afla totul. Este un brand relativ tanar, dar un brand cu viziune pentru un viitor mai bun. Condus de un grup de oameni creativi care gandesc diferit, incearca sa revolutioneze modul in care functioneaza cumparaturile online.

Este un loc unde clientii sunt pe primul plan, ceea ce ii ofera recunoastere si o buna reputatie.

Acesta si-a castigat reputatia ca fiind ceva in care puteti avea incredere, deoarece prin activitatea sa sigura si fiabila inregistreaza continuu cresterea de noi utilizatori.

In plus, statisticile arata ca 93% dintre clienti se intorc, ceea ce este o dovada suficienta a conexiunii marcii DokiShop cu clientii sai.

De asemenea, ei arata ce cred oamenii despre un brand ale carui produse ne fac viata de zi cu zi mai usoara si viata noastra implinita.

Unul dintre produsele din oferta lor care iti va face viata de zi cu zi mai usoara este CookX Mat.

OBSERVATIE: Numarul de covorase la un pret redus este limitat, iar stocurile ar trebui sa dispara repede!

Asa ca faceti clic pe link-ul de mai jos si apucati-va CookX Mat-ul cat timp stocurile sunt inca disponibile.

Comandati acum si transformati produsele de patiserie intr-o placere fara a lipi aluatul si fara aglomeratie din bucatarie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#bucatarie, #arta de a gati , #bucatarie