Schimba-ti ochelarii si, odata cu ei, intregul aspect

Joi, 19 Aprilie 2012, ora 07:54
4583 citiri
Schimba-ti ochelarii si, odata cu ei, intregul aspect

Daca porti ochelari, stii cu siguranta ca acesta este unul dintre primele aspecte pe care oamenii le observa la tine. Daca este un lucru bun sau rau, depinde doar de alegerile pe care le faci.

In functie de model, poti arata ca un cercetator din anii '90, un soarece de biblioteca, un artist sau un metrosexual.

Depinde doar de tine ce poveste vrei sa se citeasca pe fata ta, conform Glo.msn. Iata cateva elemente de care ai putea tine cont inainte sa faci alegerea:

Gandeste-te la culoare

Atat pentru ochelarii de vedere, cat si pentru cei de soare, trebuie sa iei in considerare culoarea parului, a sprancenelor si a pielii, daca vrei ceva care sa iti stea bine. Gandeste-te si la culorile predominante ale hainelor din sifonier, astfel incat sa alegi o rama care sa se asorteze cu majoritatea tinutelor.

Ca o regula generala, tonurile pale de piele arata mai bine cu rame deschise fata de cele inchise la culoare. Pielea maslinie si inchisa merge cu tonuri vibrante, mai indraznete.

Ramai fidel stilului tau

Gandeste-te ce fel de persoana esti si ce vrei sa transmiti prin stilul tau. In special, ochelarii de vedere spun cate ceva despre caracterul tau sau chiar ajuta sa iti construiesti unul.

Daca esti o fire indrazneata, si ramele pot fi la fel, atragand atentia asupra lor. Daca esti delicata, vei alege unele subtiri si care sa nu iasa foarte mult in evidenta. Cu siguranta poti observa cel putin aceste doua trasaturi din ochelarii unei persoane, caci niciun om nu se va simti bine cand se va uita in oglinda daca va arata altfel decat cum se simte.

Cauta echilibru

Cea mai buna idee atunci cand iti cumperi ochelari este sa te gandesti in termeni de opozitie. Forma lor nu trebuie sa fie aceeasi cu forma fetei. Daca ai un maxilar bine definit, patrat, ochelarii trebuie sa fie mai rotunzi si invers. Acest lucru este valabil si la ochelarii de soare. Ai grija si ca ochii tai sa se vada in mijlocul lentilei, semn ca ai ales marimea potrivita pentru fata ta.

Cere si o a doua parere

Cauta o sora, un parinte sau un prieten bun care sa te cunoasca si sa aiba si stil, astfel incat sa ai pe cineva cu care sa te sfatuiesti, caci singur s-ar putea sa iti fie foarte greu sa iei o decizie.

Crede in "dragoste la prima vedere"

Daca ti se intampla sa vezi o pereche de ochelari de care sa te indragostesti de cum intri in magazin, nu mai sta pe ganduri si cumpara-i, caci te vei simti bine cu ei si inseamna ca sunt in perfecta concordanta cu felul tau de-a fi, din moment ce te-au cucerit atat de repede.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#ochelari stil, #ochelari forme rame, #ochelari personalitate, #ochelari soare forme personalitate, #ochelari forma fata , #stil