Scandal monstru la Eurovision. Televiziunea care a ironizat rudele decedate ale unui concurent VIDEO

Miercuri, 19 Mai 2021, ora 14:25 3605 citiri
Blas Canto

Reprezentantul Spaniei la concursul de interpretare Eurovision 2021 a fost intens criticat de o televiziune norvegiana, jurnalistii careia permitandu-si chiar sa faca remarci nepotrivite despre rudele decedate ale cantaretului Blas Canto.

Scandalul a pornit intai de la faptul ca Spania e una dintre tarile calificate direct in finala, facand parte din controversatul Big Five. "E o melodie plictisitoare. Mai bine lasa locul alteia, poate Albania", au precizat ziaristii norvegieni.

Apoi a fost analizat videoclipul melodiei "Voi ramane", ocazie cu care nordicii au continuat cu ironiile, in conditiile in care piesa e dedicata bunicii sale, decedate de Covid-19 in decembrie 2020. De asemenea, Blas Canto si-a pierdut anul trecut si tatal, decedat la numai 49 de ani.

"E o parodie. Bunica i-a murit de coronavirus. Poate ea e cea care va veni...Si tatal lui a murit in timp ce el scria melodia. Ceva ma misca, dar nu ajunge la mine", a spus unul dintre comentatori.

Pe Twitter, artistul le-a raspuns contestatarilor: "Nu vreau sa comentez lucruri de genul asta. Nimeni nu stie ce eforturi fac pentru a ramane in viata", a spus, printre altele, Blas Canto.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News