Sarbatori cu filme emblematice la AMC

Advertorial
Vineri, 11 Decembrie 2020, ora 13:05
6229 citiri
Sarbatori cu filme emblematice la AMC

In decembrie, AMC aduce telespectatorilor filme si seriale emblematice, perfecte pentru o luna relaxanta, alaturi de familie! Telespectatorii isi pot petrece timpul liber in vacanta de iarna, urmarind productii de marca, ce au redefinit istoria cinematografica, filme cu actori indragiti precum: Keanu Reeves, Uma Thurman, Daniel Radcliff, Arnold Schwarzenegger, Billy Bob Thornton si Clint Eastwood, filme care nu se demodeaza niciodata!

"Stories with impact" este sloganul campaniei AMC luna aceasta, ceea ce inseamna ca vom vedea pe micul ecran o multime de povesti care au marcat cinematografia, precum: trilogia Matrix, Kill Bill Vol I si II (in programul AMC pe 22 si 29 decembrie), Harry Potter si Piatra Filozofala (pe 20 decembrie), Harry Potter si Camera Secretelor (difuzat pe 28 decembrie), Wild, Wild West (difuzat pe 30 decembrie), Terminator 3: Suprematia robotilor (difuzat pe 23 decembrie) si multe altele, in fiecare zi, pe canalul preferat al Americii, AMC.

Clint Eastwood si Morgan Freeman fac roluri antologice in Necrutatorul/Unforgiven (1992), difuzat pe 13.12.2020, ora 22:00. Mai mult, Eastwood avea in buzunar scenariul acestui western deja clasic inca din 1976, dar a asteptat pentru a putea interpreta rolul principal. Este al treilea western din istorie recompensat cu Oscarul pentru Cel mai bun film, iar Eastwood a pus mana si pe Oscarul pentru Cea mai buna regie.

Ajunul Craciunului aduce la AMC o super comedie, cu Billy Bob Thornton, Mosul cel rau/Bad Santa (2003), difuzat de AMC pe 24.12.2020, ora 22:00. Filmul spune povestea a doi escroci care pleaca intr-o excursie prin magazine imbracati ca Mos Craciun si elful sau. Insa raspandirea fericirii nu este motivul lor, cei doi planuiesc sa jefuiasca fiecare institutie prin care trec, plan ce devine complicat cand intalnesc un copil de 8 ani ce ii invata adevarata semnificatie a Craciunului.

In data de 28.12.2020, AMC a pregatit un lungmetraj regizat de Robert Rodriguez si scris de Quentin Tarantino, De la apusul la rasaritul soarelui/From Dusk Till Dawn (1996), de la ora 22:00.

Dupa ce jefuiesc o banca in Texas, Seth si Richard iau ostatici un preot si familia lui si fug in Mexic, unde urmau sa se intalneasca cu ceilalti hoti. Ajunsi la locul de intalnire, cei doi frati isi dau seama ca se confrunta cu situatii si personaje periculoase si misterioase.

Este lungmetrajul cu care George Clooney a facut trecerea de la Spitalul de urgenta la marele ecran. Actrita mexicana Salma Hayek joaca rolul lui Santanico Pandemonium, principala atractie de la Titty Twister, ale carei reprezentatii seduc, dar aduc si fiori. Cand usile sunt ferecate, insa, totul devine infricosator.

Acestea sunt doar cateva din super filmele programate la AMC in luna decembrie, productii premiate, de impact, asa cum spune si numele campaniei: "Stories with impact"!

Actrița de filme pentru adulți, alături de soldați ucraineni care au suferit amputații VIDEO
Actrița de filme pentru adulți, alături de soldați ucraineni care au suferit amputații VIDEO
Iulia Seniuk, alias Josephine Jackson, este o actriță de filme pentru adulți ucraineană care a adunat peste 200 de milioane de vizualizări pe platformele dedicate. Ea a devenit ambasadoare...
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
#filme, #craciun, #filme de Craciun , #stiri life style