A fost anunțată perioada în care va avea loc SAGA în 2022. Festivalul din București, organizat pe Arena Națională VIDEO

Duminica, 28 Noiembrie 2021, ora 20:01 1944 citiri
FOTO Facebook/ SAGA Festival

Festivalul SAGA din București va avea loc în 2022 pe Arena Națională, au transmis organizatorii.

Evenimentul se va desfășura în zilele de 3, 4 și 5 iunie.

Locația evenimentului a fost mutată din nou. Ediția din 2021, care ar fi trebuit să aibă loc la Parcul Izvor din București, s-a desfășurat la Romaero Băneasa.

„Ne-am bucurat cu toții, împreună, de o primă ediție SAGA uimitoare și de un loc perfect pentru debutul festivalului. Reacțiile oamenilor, dorința lor de a participa într-un număr cât mai mare la festival și faptul că ne-am dorit ca în 2022 să trecem la următorul nivel și să pregătim un concept inovator la o nouă scară, să avem mai multe scene pentru publicul nostru, ne-au determinat să alegem o nouă casă pentru SAGA: National Arena.

Acesta este locul în care festivalul se va desfășura începând de anul viitor, aici vom rămâne și ne propunem să ne surprindem publicul, an de an, cu cel mai bun line-up EDM și cu experiențe de neuitat”, a declarat Allan Hardenberg, organizator al festivalului SAGA.

Artiști

Zeci de artiști internaționali și locali vor veni anul viitor, pe 3, 4 și 5 iunie, la SAGA. Printre ei se numără Afrojack, Marshmello și Timmy Trumpet.

Pe 1 decembrie, în intervalul 19:00 – 00:00, cei care s-au înregistrat pe www.sagafestival.com vor putea fi primii care cumpără bilete cu Acces General, în sistem de rate egale, pentru noua ediție.

Pe 2 decembrie vor fi puse în vânzare toate categoriile de bilete.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News