Eurovision 2021: cantareata Roxen a defilat in baie. Romanca intra in concurs in semifinala de marti FOTO

Luni, 17 Mai 2021, ora 22:37 5034 citiri
Roxen

Delegatia Romaniei de la Eurovision 2021 nu a putut participa duminica la ceremonia de deschidere, din cauza aparitiei unor cazuri Covid in hotelul unde a fost cazata. In aceste conditii, cantareata Roxen si-a expus tinuta pregatita pentru eveniment in baia camerei de hotel.

In urma testarilor periodice care au loc la Rotterdam Ahoy, organizatorii au depistat cazuri de infectari in randul delegatiilor islandeza si poloneza. Conform procedurilor EBU, toti membrii delegatiilor cazate in acelasi hotel au intrat in izolare si au fost testati PCR.

Din aceasta cauza, alaturi de membrii delegatiilor Poloniei si Islandei, nici reprezentantii Romaniei si Maltei n-au putut defila duminica, pe covorul turcoaz.

Ca o palida consolare, Roxen a postat pe Instagram o serie de fotografii facute in camera de hotel. "Momentul meu pe covorul turcoaz a disparut, dar am facut o filmare in baie. Sunt putin trista, dar siguranta e pe primul loc", a scris Roxen pe Instagram.

Romania este reprezentata la Rotterdam cu melodia "Amnesia". Roxen va concura in prima semifinala Eurovision, care va avea loc pe 18 mai. Ea va fi al 13-lea artist care va urca pe scena de la Rotterdam. A doua semifinala va avea loc pe 20 mai, iar marea finala, sambata, 22 mai.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News