Romanian Fashion Trends and Brands: Totul despre noile trenduri ale lui 2014

Marti, 03 August 2021, ora 01:311325 citiri
Romanian Fashion Trends and Brands: Totul despre noile trenduri ale lui 2014

O noua sesiune de contractari pentru industria modei din Romania va avea loc cu ocazia editiei de primavara a salonului Romania, Fashion Trends Brands (RFTB). Profesionistii sistemului vor avea ocazia sa vizioneze propunerile brandurilor romanesti si straine pentru noul sezon toamna/iarna 2014-2015.

Urmarind interesele industriei romanesti, aceasta editie a salonului RFTB isi largeste aria initiind noi sectiuni - STOCK - BRIDE - ACCESSORIES - asteptandu-si vizitatorii interesati de evolutia sectorului modei. Sectiunea STOCK va oferi posibilitatea valorificarii produselor iesite din sezon, cele destinate outlet-urilor si altor sisteme de vanzare - online sau direct. BRIDE va fi rezervata tuturor produselor - tinute de gala, accesorii samd, destinate evenimentelor speciale. Sectiunea ACCESSORIES va cuprinde tot sectorul de accesorii fashion.

Salonul de TENDINTE va constitui din nou punctul de atractie al RFTB, pregatindu-se pentru a dezvalui viziunea proaspata a designului romanesc dar si international, pentru sezoanele care vor urma.

Printre designerii prezenti la aceasta editie se numara Cristian Samfira, Dorin Negrau si, bineinteles, designerul care a facut furori la Mercedes Benz Berlin Fashion Week, Stephan Pelger, care va expune linia sa de rochii "Dress to Dress".

Tot un stand special va fi amenajat de catre Molecule F - site-ul de lux al fashion e-commerce-ului romanesc, dar si de concept store-ul Zenya Atelier. De asemenea, vizitatorii le vor putea intalni pe reprezentantele platformelor TuxedoConfession.com si AloModaShop.ro.

In cadrul RFTB vor fi organizate evenimente conexe - workshop-uri si seminarii, prezentari de produse noi, targ de job-uri, toate realizate cu rolul de a intregi sfera activitatilor specifice unei asemenea manifestari.

Program RFTB:

Ziua I - 3 aprilie

- Dr. Ioana Avram - UNA Bucuresti - Tendinte - 11.00 - 12.00

- fashion e-commerce cu Adriana Ancuta - TuxedoConfession.com si Andreea Inankur - AloModaShop.ro - 12.00 - 13.00

Ziua II - 4 aprilie

- Dr. Calina Langa - absolventa UAD Cluj - 11.00 - 11.30

- Dr. Andreea Palade Flondor - Univ Vest TM - 11.30 - 12.00

- Relatia brand-presa - "win win situation" cu Cristina Bazavan 4 aprilie 12.00 - 13.00

- Lansare de carte - Ovidiu Buta prezinta "Comunicarea in moda" de Liana Martin si Ana Raluca Chiosa - 13.00

Ziua III - 5 aprilie
- discutii libere

Programul intregului eveniment va fi disponibil online pe site-ul: www.rftb.ro.