Rolete pe comanda in Cluj: TOT ce trebuie sa stii inainte sa le cumperi

Advertorial
Vineri, 02 Iulie 2021, ora 16:14
4314 citiri
Rolete pe comanda in Cluj: TOT ce trebuie sa stii inainte sa le cumperi
desigm interior FOTO: pixabay.com

Iti doresti sa aduci o nota de prospetime si de intimitate in casa ta? Ideea de a lua rolete pe comanda in Cluj este exact ce ai nevoie pentru a schimba ambientul fara sa faci investitii mari si prea mult deranj in casa.

Dar inainte sa le cumperi, cu siguranta iti doresti sa afli mai multe informatii despre aceste accesorii pentru ferestre. Dupa ce te vei familiariza cu caracteristicile lor, iti va fi mai usor sa gasesti modelul care se pliaza pe stilul locuintei si pe nevoile tale.

Rolete pe comanda in Cluj - ce materiale sunt disponibile?

Roletele sunt confectionate din materiale textile care au diferite grade de opacitate, astfel incat sa se plieze pe fiecare incapere, dar si pe gusturile clientilor. Gama porneste de la materiale semitransparente si ajunge pana la cele de tip black out care au rolul de a opri complet patrunderea luminii in camera.

Iata care sunt principalele caracteristici ale fiecarui tip de material:

  • Rolete din materiale semitransparente: tesaturile permit patrunderea luminii in incapere.
  • Rolete din materiale cu grad ridicat de opacitate: tesaturile opresc aproape in totalitate patrunderea luminii in camera.
  • Rolete din materiale de tip black out: tesaturile opresc complet patrunderea luminii in camera.
  • Rolete din materiale de tip black out cu folie argintie pe partea exterioara: tesatura opreste complet patrunderea luminii, iar folia argintie de pe spatele materialului are functia de a opri patrunderea caldurii in incapere.
  • Rolete din materiale ale caror tesaturi imita bambusul: acestea au rolul estetic de a crea un interior cu note exotice, deosebite.

De cate tipuri sunt roletele din textile?

Inainte de lua rolete pe comanda in Cluj, afla ca exista mai multe tipuri de sisteme in ceea ce priveste montarea, insa nu trebuie sa iei singur aceasta decizie, ci te poti consulta cu o firma de specialisti.

Roletele mini se folosesc pentru ferestrele mici si se monteaza pe tamplaria geamului. Acestea pot fi montate fara gaurirea tamplariei, cu ajutorul clemelor de fixare, in cazul ferestrelor mobile.

Roletele mini cu caseta si ghidaje laterale se monteaza pe tamplaria geamului. Culoarea casetei, a ghidajelor, a contragreutatii si a accesoriilor poate fi alba, maro, nuc, stejar auriu sau mahon, astfel ca roletele se vor asorta perfect cu tamplaria.

Roletele clasice pot fi montate atat pe tamplaria geamului, cat si pe perete sau pe tavan. Accesoriile si profilul inferior sunt disponibile in culorile alb si maro.

Roletele maxi sunt folosite in cazul in care vrei sa acoperi ferestre cu suprafete mari. Aceste modele pot fi montate pe perete sau pe tavan. Este important de mentionat ca pot fi actionate manual sau pot fi prevazute cu motor si telecomanda, in functie de dorintele clientului.

Roletele maxi 38 cu caseta au tubul din aluminiu cu diametru de 38 mm si sunt prevazute cu caseta. Sunt folosite atunci cand dorim sa acoperim o fereastra mare cu o singura roleta.

Alege modelele de rolete textile de pe rtm-jaluzele.ro, unde transportul, masuratorile si montajul sunt gratuite pentru Cluj, la fel si serviciile de garantie si post-garantie.

Modele de rolete in functie de incapere

Avand in vedere ca roletele reprezinta un element-cheie in decorul unei incaperi, asigura-te ca modelul ales il completeaza cu succes. Spre exemplu, stiai ca nuanta acestora nu trebuie asortata cu cea a peretilor, ci cu cea a mobilierului sau a covorului?

Alt truc de amenajare pe care trebuie sa il cunosti este ca roletele mai inchise la culoare sunt indicate pentru dormitor, in timp ce modelele mai deschise se potrivesc mai bine in living si bucatarie. Rolul acestora este de a oferi impresia ca incaperea este mai mare si de a lasa mai multa lumina sa patrunda in interior.

Necesarul de lumina de care ai nevoie intr-o incapere este un bun criteriu de alegere a roletelor pe comanda. Spre exemplu, pentru camera in care dormi poti lua modele opace ori de tip black out, care blocheaza complet patrunderea luminii. Totusi, daca ai si spatiul de lucru integrat in dormitor, este indicat sa le eviti pe acestea fiindca ar putea fi obositor pentru ochi.

Iti este greu sa te hotarasti ce modele de rolete textile sa alegi? Ia legatura cu o echipa de profesionalisti pentru a-ti oferi consultanta de care ai nevoie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#design interior, #amenajare casa , #decoratiuni interioare