Relatia ta este impas? Sfaturile care te vor ajuta sa o pui pe roti

Duminica, 08 Iunie 2014, ora 19:50
4148 citiri
Relatia ta este impas? Sfaturile care te vor ajuta sa o pui pe roti
Foto: The best relationship advice

Uneori, relatiile ajung sa nu mai functioneze cum trebuie. Greutatile vietii de zi cu zi ne fac sa uitam de micile bucurii si avantaje pe care legatura cu celalalt ar trebui sa ni le aduca.

Totusi, daca faci din relatia ta o prioritate, vei lua masuri si nu vei permite ca ea sa se transforme intr-o sursa de neimplinire. Your Tango vine cu o serie de sfaturi pentru cei care vor sa isi salveze relatia.

Acordati-va reciproc beneficiul indoielii

Desi pare greu de pus in practica, este bine sa ii acordam partenerului beneficiul indoielii, adica sa pornim mereu de la prezumtia de vinovatie si in loc sa il acuzam constant pe celalalt, sa incercam sa fim mai politicosi si sa ii dam o sansa.

Gasiti-va un hobby care sa va ocupe timpul

Atunci cand problemele relatiei va acapareaza, trebuie sa va gasiti o activitate in care sa evadati. Iesiti cu prietenii, gasiti-va un hobby sau luati parte la activitati relaxante cum ar fi niste cursuri de pictura sau niste drumetii.

Spontaneitatea

Fiecare dintre noi are in interior un mic spirit de aventura. Cu alte cuvinte, ne place sa facem lucruri nebunesti si spontane. Asadar, de ce sa stam pe canapea toata ziua si sa nu luam initiativa de a face lucruri noi si inedite?

O vacanta in doi

Faceti-va timp pentru a sta impreuna, luati-va concediu si mergeti undeva unde sa fiti doar voi doi. Puteti alege o vacanta exotica, un concediu intr-un oras mare, sau o clipa de ragaz la spa sau la un hotel dragut din apropiere.

Daruieste fara sa fie nevoie de un motiv

Persoanele care au in spate o relatie de lunga durata se pricep sa isi faca daruri frumoase la ocazii speciale precum Craciunul sau de aniversari. Totusi, intr-o relatie cadourile nu trebuie sa fie oferita doar la ocazii speciale. Nu trebuie sa gasesti un motiv ca sa oferi, fa un dar pur si simplu!

Renuntati o clipa la copii

Este normal ca atunci cand aveti copii ei sa fie centrul atentiei voastre. Totusi, asta nu trebuie sa va afecteze relatia, asa ca ar fi bine sa nu va neglijati intimitatea si sa va acordati o clipa de ragaz in dormitor.

Colaborati si fiti afectuosi

Daca vreti sa va consolidati relatia, colaborati cand vine vorba de impartirea sarcinilor, cum ar fi luatul copiilor de la scoala, curatenia in casa sau plata facturilor.

Nu in ultimul rand, nu lasati gesturile de afectiune intr-un plan secund. O imbratisare, un sarut sau o strangere de mana reprezinta mult intr-o relatie solida.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#sfaturi relatii impas, #greutati relatie parteneri, #relatie dificila sfaturi, #sfaturi dragoste relatii , #relatii
Comentarii
Poza MARINARULDEVEGHE
MARINARULDEVEGHE
rank 4
Io crez'ca mai coorand ... :)