Reguli simple pentru relatiile online

Joi, 13 Mai 2010, ora 12:04
2489 citiri
Reguli simple pentru relatiile online
Foto: All women Stalk

Odata cu evolutia societatii s-au schimbat si obiceiurile si locurile unde tinerii isi dau intalnire, iar horele de duminica sau ceaiurile dansante au fost inlocuite cu cluburile sau intalnirile online.

Astfel, cum orice schimbare aduce cu sine noi reguli si intalnirile online trebuie sa respecte asa ceva ca sa nu devina un fiasco.

Cei de la All women stalk iti vin in ajutor si iti enumera cateva reguli pentru ca intalnirile online sa fie un succes.

In primul rand, trebuie sa fii sincera atunci cand iti completezi profilul. Nu e cazul sa minti daca chiar vrei sa iti gasesti jumatatea in urma acestor intalniri.

De asemenea, mediul online nu este unul sigur intotdeuna. Asa ca in cazul in care stabiliti o intalnire nu accepta niciodata ca aceasta sa aiba loc la tine sau la el acasa sau in alte locuri obscure. Intotdeuna prima intalnire trebuie sa aiba loc intr-un loc public unde sunt multi oameni. Daca ai posibilitatea sa ii verifici viata nu ezita sa faci asta. E vorba de siguranta ta.

Nu incerca sa incalci regulile care iti sunt impuse atunci cand te inscrii pe un site de intalniri online. Ele au fost stabilite cu un scop anume, asa ca nu are rost sa fii tu cea care le incalca.

Nu incerca sa vorbesti cu prea multi pretendenti odata. Alege cativa, vorbeste cu ei si daca nu ti se potriveste niciunul atunci poti sa cauti si alte profiluri.

Ai incredere in instinctele tale pentru ca e destul de greu sa iti faci o parere corecta despre o persoana cu care vorbesti doar online sau la telefon. Daca instinctele tale iti spun ca este in ordine atunci asa este, dar daca ai retineri opreste-te in timp util.

Cand e vorba de o persoana intalnita online, trebuie sa judeci "cartea" dupa coperta, adica datele profilulului sunt cele care iti vor oferi indiciile de care ai nevoie.

Fii atenta la detalii daca vrei sa impresionezi o anume persoana. Nu omite nimic atunci cand conversezi cu ea sau cand ii citesti profilul.

Daca se dovedeste ca persoana cu care ai purtat discutii ore in sir se potriveste in mare masura dorintelor tale, atunci e cazul sa stabiliti o intalnire. Daca partenerul de chat nu indrazneste poti sa faci tu primul pas.

Dupa ce ai stabilit intalnirea, fa-ti timp sa te aranjezi. Poate crezi ca va stiti destul de bine, doar ati conversat mult, dar nu uita ca barbatii acorda o mare importanta si aspectului vizual. Si, in rest, fii tu insuti!

Si nu in ultimul rand, atunci cand ai decis sa te inscrii pe un site de intalniri online stabileste ce anume vrei: o relatie serioasa de lunga durata sau doar sa flirtezi si sa cunosti mai multe persoane. Este important sa respecti aceste principii ca sa nu ai probleme pe viitor.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#reguli intalniri online, #sinceritate completa profil, #seta reguli siguranta , #intalniri