Profita de vara pentru a-ti reamenaja casa si gradina

Advertorial
Marti, 13 Iulie 2021, ora 16:10
6279 citiri
Profita de vara pentru a-ti reamenaja casa si gradina
casa si gradina FOTO: pexels.com

Vara este momentul perfect pentru reamenajari. Profita de acest sezon pentru a-ti redecora sau imbunatati casa si gradina.

In perioada concediilor, cei mai multi oameni profita de timpul liber pentru a aduce modificari spatiului in care traiesc. Fie ca isi doresc renovarea completa a casei si reamenajarea gradinii, fie ca apeleaza doar la schimbari minore care sa le reimprospateze spatiul in care locuiesc, cei mai multi dintre romani sunt in cautare de produse casa si gradina.

Din fericire, sezonul de vara, vine si cu reduceri substantiale pentru produse casa si gradina.

Pe internet gasesti o multime de idei pentru casa si gradina. In functie de designul pe care il doresti pentru casa si gradina ta, te poti documenta temeinic inainte de a te apuca de treaba.

Este important ca inainte sa te apuci de redecorare casa si gradina sa stii exact ce iti doresti, sa-ti alcatuiesti un buget realist si sa-ti faci o lista cu toate cele necesare, de la vopsea, gresie, si parchet, pana la mobila casa si gradina, si decoratiuni.

Daca esti in pana de idei, o revista casa si gradina iti poate fi de un real ajutor Aici vei gasi o multime de idei de amenajare, sfaturi de la specialisti, dar vei invata si trucuri la care sa apelezi pentru a obtine un decor ca de designer.

Idei practice pentru casa si gradina

Cand te pregatesti de renovare sau reamenajare casa si gradina este important sa stii cateva notiuni de baza in amenajarea acestora.

Prima regula de care tin cont designerii este: "less is more". Adica, cu cat incarci mai putin decorul cu atat rezultatul final va fi mai placut. Prin urmare renunta la ideea unei camere supraaglomerate, cu mobilier pe toti peretii, dar si la ideea de a adauga cat mai multe decoratiuni in incapere.

Si cand vine vorba despre alegerea culorilor, trebuie sa acorzi o atentie deosebita. De la alegerea nuantei vopselei pentru pereti, la alegerea culorii mobilierului si a decoratiunilor, totul trebuie sa fie intr-o deplina armonie. Unul dintre pereti, de exemplu, poate fi vopsit intro nuanta inchisa, daca ai o incapere spatioasa si bine luminata. Acesta va deveni punctul de atractie. Culoarea peretelui va fi apoi estompata de o piesa de mobilier joasa. Poate fi o canapea sau o comoda. Totul

este ca aceasta sa fie deschisa la culoare astfel incat sa creeze un efect vizual maxim.

Cel mai simplu, cand cumperi casa si gradina mobila, este sa alegi culori naturale, precum culoarea lemnului. In acest fel vei fi sigur ca mobilierul se potriveste cu restul decorului. Mobilierul de exterior, de exemplu, poate fi fabricat din rachita sau otel inoxidabil. Acestea se adapteaza perfect in orice decor si sunt usor de intretinut.

Cand dai o raita printr-un magazin casa si gradina, nu uita de corpurile de iluminat. Iluminarea casei, dar si a gradinii este foarte importanta. Intr-o incapere, indiferent ca este vorba despre living, dormitor, bucatarie, terasa, etc, vei avea nevoie de mai multe corpuri de iluminat. Pe langa clasica lustra, trebuie sa ai veioze pentru noptiere sau pentru birou, surse de iluminare ale unor zone specifice, lampa de citit, etc.

Iar daca ai animale de companie, in momentul in care cumperi produse casa si gradina, nu trebuie sa uiti de amenajarea unui loc special pentru acestea. Animalele de companie trebuie sa aiba un spatiu doar al lor, unde sa tii patutul special, jucariile si alte obiecte necesare acestora.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#casa si gradina, #decor casa si gradina, #amenajare casa si gradina , #decoratiuni interioare