Prinde reducerile de pana la 60% de la Marelbo

Advertorial
Miercuri, 24 Martie 2021, ora 18:15
6179 citiri
Prinde reducerile de pana la 60% de la Marelbo
Marelbo FOTO: marelbo.com

Marelbo a dat start reducerilor de primavara. Acesta reprezinta un motiv de mare bucurie, mai ales ca reducerile sunt de pana la 60% la toate colectiile. Si, ca sa ne intelegem, reducerile de pana la 60% sunt aplicate pretului de producator.

Ce inseamna pretul de producator? Inseamna ca munca a peste 700 de angajati ajunge de la fabrica direct la tine, fara niciun intermediar, pe tot parcursul anului. Inseamna incaltaminte fabricata aici, in Romania. Inseamna cel mai avantajos pret pentru tine si mai inseamna sustinerea economiei romanesti. De peste 35 de ani, Marelbo isi perfectioneaza tehnica si isi ridica standardele de calitate, insa nu si preturile. Este un mod dupa care producatorul roman de incaltaminte din piele naturala, functioneaza.

Daca nu ai intrat pana acum pe site-ul producatorului Marelbo, te invitam sa o faci. Vei descoperi o colectie diversa de incaltaminte care are in plan toata familia, de la numarul 25 pana la 47. Pantofi sport, pantofi casual, pantofi eleganti sau mocasini, toti sunt pregatiti sa ajunga la tine si sa fie partasii celor mai frumoase momente din aceasta primavara. Iar preturile, tin cu casa omului modest.

Pe astfel de valori este construit Marelbo. Producatorul roman de incaltaminte din piele naturala iubeste mestesugul romanesc. Si vorbeste despre asta ori de cate ori are ocazia. In cei peste 35 de ani de existenta, Marelbo a "slefuit" sute de oameni si a transmis aceste valori prin generatii. A aratat ca se poate practicand preturi mici, accesibile oricarui buzunar.

Primavara este anotimpul perfect pentru a explora natura, pentru a te bucura din nou de tot ce este frumos si de a face plimbari lungi, care sa te relaxeze si sa te energizeze in acelasi timp. Astfel, vei avea nevoie de incaltaminte speciala, iar la Marelbo vei gasi cei mai buni pantofi sport pentru barbati, pentru copii si adolescenti sau pantofi sport de dama la super pret. Toate perechile de incaltaminte sunt realizate din piele naturala de cea mai buna calitate, printr-un procedeu ce respecta toate normele in vigoare, astfel incat sanatatea clientilor sa nu aiba de suferit.

Astfel, te poti bucura de incaltaminte sport din piele, foarte rezistenta si care se va potrivi perfect cu orice tinuta. Doamnele si domnisoarele pot purta pantofii sport atat la tinute dedicate, dar si la tinute indraznete. Spre exemplu, ai purtat vreodata o rochie cu pantofi sport? Daca nu, este cazul sa incerci macar o data si sa vezi cat de frumoasa va fi tinuta si ce bine te vei simti purtand-o! Poti alege orice stil pentru pantofii sport preferati si orice culoare considera ca ti se va potrivi!

Alege Marelbo, caci pasiunea acestuia inspira, bucura inimi in fiecare sezon cu incaltaminte de calitate. Viziteaza si tu site-ul marelbo.com sau magazinele din Romania si vezi cum arata o traditie de familie. "Cerceteaza" colectia bogata de produse dedicate celor 4 sezoane si alege-le pe cele care iti aduc zambetul pe buze.

Fa alegeri care sa conteze. Pentru prezent, dar si pentru viitor. Sustineti economia locala cumparand produse fabricate aici in Romania!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#reduceri, #haine, #imbracaminte , #stiri life style