Prime Doamne bine imbracate - invata de la experte eleganta (Galerie foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2013, ora 19:06
14840 citiri
Prime Doamne bine imbracate - invata de la experte eleganta (Galerie foto)

Eleganta si stilul par a fi la indemana oricui atunci cand resursele financiare nu mai reprezinta un impediment. Cu toate astea, nu este lucru usor sa iti adaptezi stilul vestimentar la pozitia pe care o ocupi, dar si la personalitatea de care nu te poti dezice. Ei bine, urmatoarele 9 Prime Doamne ale lumii au stiut cum sa isi castige un loc si in topul elegantei.

Living MSN a realizat un clasament al celor mai bine imbracate 9 Prime Doamne ale lumii.

Regina Rania, Iordania

Inainte de a deveni Prima Doamna a Iordaniei, aceasta lucra in cadrul companiei Apple. Probabil ar fi continuat in acelasi domeniu daca viata nu i s-ar fi schimbat radical in 1999, atunci cand, la 28 de ani, a devenit cea mai tanara regina din lume.

Recunoscuta pentru blandetea si frumusetea sa, regina si-a definit si stilul vestimentar, caracterizat prin sacourile cu taieturi moderne, rochiile elegante, toate "accesorizate" cu o coafura lejera.

Imparateasa Michiko, Japonia

In 1959, printul a decis sa se casatoreasca cu o fata de rand, o premiera in aceasta tara. In timp, imparateasa Michiko a Japoniei a reusit sa se integreze perfect in noua lume in care intrase.

Imparateasa opteaza deseori pentru palarii, costume bine croite, care imbina atat trasaturile clasice, cat si pe cele moderne.

Samantha Cameron, Marea Britanie

Sotia prim ministrului britanic James Cameron, "Sam Cam", respecta cerintele pozitiei ei prin abordarea unui stil vestimentar lejer, dar totodata elegant. Fie ca vorbim despre rochii vaporoase sau sacouri purtate peste tricouri sic si tocuri criminale, Samantha Cameron este de fiecare data stralucitoare.

Sheikha Mozah, Qatar

Turbanul accesorizat la diverse rochii elegante, cu o croiala care sa ii complimenteze formele frumoase, par a fi coordonatele de baza ale sotiei emirului din Qatar. De fapt, a doua dintre cele trei sotii ale acestuia a uimit atat prin tinutele sale, cat si prin implicarea activa in viata sociala si politica a statului.

Jetsun Pem, Bhutan

Jetsun Pem, o femeie de rand din Bhutan, a reusit sa il determine pe Jigme Khesar Namgyel Wangchuck, regele acestui stat, sa rupa o traditie naturala a poligamiei. Regele a jurat ca Jetsun va fi singura lui sotie. Amandoi sunt deseori in fruntea listelor "bine imbracati", iar ea este recunoscuta pentru stilul sic-casual, un pic retinut, caracterizat mai ales prin rochiile in culori traditionale.

Michelle Obama, Statele Unite ale Americii

Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii se poate mandri cu o silueta de invidiat. Asadar, tinutele alese ii vin ca turnate si ii evidentiaza atuurile fizice. Poarta, de exemplu, rochii fara maneci care ii accentueaza bratele. In materie de moda, Michelle Obama a marturist ca apeleaza mereu la designeri autohtoni si combina obiecte de preturi diferite.

Angelica Rivera, Mexic

Fosta actrita de telenovela, Angelia Rivera nu era straina de atentia presei nici inainte de a deveni sotia unui politician de succes, care mai apoi a fost ales presedintele Mexicului. E drept ca Prima Doamna si-a mai ajustat un pic imaginea, indreptandu-si parul ondulat si alegand rochii simple, dar frumos croite, si costume sic si elegante.

Masenate Mohato Seeiso, Lesotho

Casatoria din 2000 a marcat o premiera, un moment in care un conducator al unei natiuni africane alege sa isi uneasca destinul cu o persoana "din popor". Cunoscuta pentru tesaturile cu printuri vii si elegante, regina opteaza deseori si pentru costume traditionale sau rafinale, potrivite posturii sale.

Dorrit Mousaief, Islanda

Prima Doamna a Islandei provine dintr-o familie veche de bijutieri. Asadar, se poate spune ca poarta eleganta in sange, tocmai de aceea este la fel de prezentabila si rafinata atat in haine casual, cat si in rochii elaborate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#eleganta Prime Doamne, #stil vestimentar Prime Doamne, #prime doamne lume vestimentatie, #femei celebre eleganta, #tinute prime doamne , #stil