Primavara 2021: tendine in moda si lifestyle, cu reduceri de pana la 80%

Advertorial
Joi, 25 Februarie 2021, ora 20:23
52815 citiri
Primavara 2021: tendine in moda si lifestyle, cu reduceri de pana la 80%

Cand faimosul fotograf de moda american Bill Cunningham a spus ca "Moda este armura pentru a supravietui realitatii de zi cu zi", cu siguranta nu avea in gand contextul social actual. Dar daca ne gandim la ultimul an, am avut cel putin un moment in care ne-am gasit bucuria intr-o achizitie online, intr-o zi cand am vazut o rochie, o geanta sau o pereche de pantofi de designer, un must-have item.

Iar bucuria este inzecita atunci cand stii ca ai cumparat ceva special, o haina unica, inedita, la care nu are acces oricine.

Te invitam sa descoperi BestSecret!

BestSecret este cea mai exclusivista si bine pastrata comunitate de shopping din Europa, intrata de curand si pe piata din Romania.

BestSecret este o comunitate speciala! Este un singur magazin online care are tot ce vrei in materie de moda, totul pentru a-ti face viata mai frumoasa si mai colorata. BestSecret reuneste peste 3.000 de branduri de top, designeri si creatii inedite si in acelasi timp, are cele mai bune preturi! Exact, CELE MAI BUNE PRETURI!

Sa intri pe BestSecret e ca si cum te-ai duce la shopping in Milano! Doar ca faci acest lucru din confortul de acasa, fara sa te grabeasca nimeni, fara restrictii, fara masca si eventual cu un pahar de prosecco alaturi!

Poate te intrebi acum unde e exclusivitatea BestSecret?

Daca pentru Milano iti trebuie un bilet de avion pentru a ajunge in orasul celor care iubesc cumparaturile, in comunitatea BestSecret ai acces exclusiv pe baza unei invitatii. Asta inseamna ca doar daca ai primit codul de acces unic, iti poti face cont si ai acces la +3000 de branduri pentru femei, barbati si copii, dar si produse pentru casa. BestSecret are si un best-part: toate produsele au reduceri. Unele de pana la 80%!

Constant sunt adaugate produse noi, asa ca nu te vei plictisi niciodata. E ca un magazin care isi schimba mereu produsele. Mereu altele, mereu ceva nou, mereu ceva interesant, dragut si util care iti va insenina ziua si casa.

Azi e ziua ta norocoasa, cand te invitam la noi acasa!

Chiar acum, aici, ai privilegiul sa primesti o invitatie pentru a accesa BestSecret. Solicita aici acest cod si sesiunea de shopping poate incepe!

Primavara pluteste in aer! Si in casa!

In ultimul an am petrecut mult timp in interiorul casei, asa ca nu e de mirare ca ne-am indreptat atentia spre confort, spre reimaginarea spatiului, astfel incat acasa sa poti sa lucrezi ca si cum ai fi la birou, sa poti sa ai sedinte de lucru cu colegii pe Zoom, sa poti sa inveti de la distanta si sa ai timp eventual sa faci si putin sport.

Si cum primavara ne bate la usa, iti propunem sa intri pe BestSecret si sa aduci un vibe nou, colorat, bun, pozitiv la tine acasa, cu obiectele decorative preferate. Mai multa lumina calda, pete de culoare, poate si un strop de galben combinat cu gri, asa cum sunt cele doua culori ale anului 2021 desemnate de Institutul Pantone.

Te intrebi ce se mai poarta in 2021?

Iata 3 piese vestimentare in care merita sa investesti oricand, pentru ca le poti purta in foarte multe situatii. Din fericire, pe BestSecret vei gasi suficiente modele, culori si materiale astfel incat sa ai de unde alege un produs de o calitate buna, la un pret avantajos.

Blazerul, sau sacoul fie el supradimensionat, o piesa timeless, extrem de versatila si utila atat la o simpla plimbare prin parc alaturi de o pereche de blugi cat si la birou, alaturi de o pereche de pantaloni din acelasi material.

Fusta Mini din piele pe care o poti purta atat cu un pulover oversize din lana sau casmir si un colier statement, dar si cu o camasa din matase atunci cand temperaturile sunt mai prietenoase!

Asorteaza o Geanta XL in care poti sa pui tot ce ai nevoie, nu doar portofelul si telefonul, cum e cazul gentilor mini. Intra pe BestSecret si alege exact culoarea si modelul care iti place. Colectiile Max Mara, Balmain, Michael Kors, Armani + alte 3.000 de branduri te asteapta sa le descoperi. Solicita acum codul pentru a intra in lumea exclusiva BestSecret si shoppingul de primavara poate incepe!

Nu pastra BestSecret doar pentru tine!

Imparte cel mai bun secret si cu barbatul din viata ta. Vei descoperi in comunitatea exclusivista BestSecret cele mai in voga haine pentru iubitul tau. Hainele din piele, piesele vestimentare in nuante de bej si alb sau cele puternic colorate se regasesc si in propunerile designerilor pentru barbati in sezonul 2021, asa ca va fi usor sa va asortati si sa fiti cuplul perfect!

Cele mai faine haine cu pana la 80% reducere!

Toate sunt intr-un singur loc: BestSecret. Azi poti sa ai acces la cea mai exclusiva comunitate de fashion din Europa. Avem un numar limitat de invitatii personale disponibile. Odata ce ai devenit membra te vei bucura de o experienta usoara si simpla de cumparaturi online!

Pentru a deveni membru al clubului BestSecret, inregistreaza-te aici, folosind invitatia. Alege lucrurile care iti plac si dupa finalizarea achizitiei, comanda va fi trimisa direct acasa. Daca ceva nu se potriveste, nu-ti face griji: BestSecret va ofera o returnare gratuita!

Inca nu ai invitatie personala? Foloseste acest link pentru a accesa codul tau unic!

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#primavara 2021, #tendinte moda, #tendinte lifestyle, #decoratiuni interioare, #reduceri , #stiri life style