Zeci de mii de persoane, în prima zi de UNTOLD. Cum s-au distrat petrecăreții și cine a urcat pe scenă VIDEO

Vineri, 10 Septembrie 2021, ora 14:002053 citiri
Zeci de mii de persoane, în prima zi de UNTOLD. Cum s-au distrat petrecăreții și cine a urcat pe scenă VIDEO
Festivalul UNTOLD are loc în perioada 9-12 septembrie, la Cluj-Napoca FOTO Facebook/ UNTOLD

Festivalul UNTOLD are loc în perioada 9-12 septembrie, la Cluj-Napoca

Peste 56.000 de persoane au participat joi, 9 septembrie, în prima zi a Festivalului UNTOLD, au anunţat, vineri, organizatorii evenimentului.

"Peste 56.000 de oameni au trecut, în prima zi, pragul tărâmului plin de magie UNTOLD. Artiştii care au concertat în prima seară s-au arătat impresionaţi de scena principală a festivalului UNTOLD, dar şi de căldura şi energia cu care au fost primiţi de public. Cei mai aşteptaţi artişti au fost rapperul american Tyga, producătorul american DJ Snake, Steve Aoki, dar şi DJ-ul german Tujamo. Acesta din urmă a fost prezent la toate cele 5 ediţii ale festivalului UNTOLD, iar aseară a declarat că cele 2 ore petrecute pe scenă au fost cele mai impresionante ore din viaţa lui", se arată într-un comunicat trimis, vineri, de organizatori.

Potrivit sursei citate, participanţii au fost încântaţi de prestaţia celor care au evoluat pe scenele festivalului.

"Pe scena principală a urcat aseară şi juriul emisiunii SuperStar format din Smiley, Marius Moga, Raluk şi Carla's Dream, emisiune care debutează în această seară la PRO TV. Şi Benny Benassi a făcut stadionul Cluj Arena să vibreze, iar Delia, pe lângă show-ul ei de la mainstage, a urcat şi a făcut un moment special cu Steve Aoki.

Celebra coloană sonoră a serialul Casa Del Papel s-a auzit live pe mainstage-ul festivalului. Momentul 'Cake me!' a fost unul dintre cele mai aşteptate momente ale serii. Tinerii aflaţi în primele rânduri au făcut pancarte cu acest mesaj şi au aşteptat ca Steve Aoki să arunce cu cele 12 torturi.

Show-urile lui Tyga, Tujamo şi Steve Aoki au putut fi urmărite live pe pagina de Facebook si pe canalul de YouTube UNTOLD, precum şi pe TikTok", se mai arată în comunicat.

Festivalul UNTOLD are loc în perioada 9-12 septembrie, la Cluj-Napoca.