Poarta tocuri fara sa te doara picioarele

Miercuri, 28 Septembrie 2011, ora 08:14
11953 citiri
Poarta tocuri fara sa te doara picioarele

Este imposibil sa nu ti se fi intamplat macar o data sa porti la o petrecere niste pantofi superbi si eleganti, dar care dupa cateva ore sa te chinuie ingrozitor, din cauza tocurilor. Ca sa nu mai pomenim de durerea de acasa, atunci cand iti dai jos incaltarile din picioare si simti ce fiecare milimetru de talpa iti arde.

Cu cat porti mai rar tocuri, cu atat vei fi mai predispusa la durere dupa o noapte de stat in picioare "la inaltime". Daca vara s-au purtat papuci comozi si incaltari joase, nu acelasi lucru se poate spune si despre toamna. In acest sens, conform Daily Mail, este foarte important sa gasesti perechea de incaltari care sa ti se potriveasca perfect atat ca marime, cat si ca forma. Daca alegi pantofi ascutiti, ai grija ca acestia sa inceapa sa se ingusteze dupa ce trec de degete, pentru a nu ti le tine prea stranse.

Mai mult decat atat, este de preferat sa porti tocuri mai groase, caci cu cat sunt mai subtiri acestea, cu atat mai puternic va fi impactul asupra talpii si mai mare durerea.

Exercitii de intindere

Acestea sunt bune de efectuat in dimineata dupa ce ai purtat tocuri, yoga fiind o alegere excelenta. Astfel iti vei pune sangele in miscare si iti vei lucra si incalzi muschii, iar durerea va fi mult mai mica. Stai in picioare si incearca sa-ti lipesti palmele de podea fara sa indoi picioarele sau sa te ridici pe varfuri.

O baie calda

Relaxeaza-te intr-o cada cu apa calda si adauga si niste saruri Epson, care sunt pline de minerale naturale, inclusiv magneziu si sulf. Pielea absoarbe magneziul si ajuta corpul sa repare tesutul afectat si sa creeze altele noi.

Rasfata-ti picioarele

O pedichiura facuta in mod profesionist poate fi un adevarat rasfat pentru picioare, dar te poate scapa si de dureri aparute in urma unghiilor crescute in carne, care apar in special atunci cand porti incaltari cu tocuri si inguste. In plus, adauga o crema hidratanta pe talpi dupa fiecare baie pentru a evita aparitia bataturilor, care se pot dovedi foarte greu de suportat.

Mergi la medic

Daca observi umflaturi ciudate la nivelul picioarelor si pete ciudate, este indicat sa mergi la medic, caci nu se stie ce boli si probleme de circulatie pot prevesti acestea.

Ofera-le picioarelor cate o pauza

Nu este bine sa porti mereu tocuri, iar daca dupa o noapte de dans te dor talpile, sub nicio forma nu este bine sa porti pantofi inalti si a doua zi. Umbla desculta cat mai mult timp prin casa si opteaza pentru ceva jos daca iesi.

In cazul in care celelalte metode nu functioneaza, poti opta si pentru un calmant pentru a-ti domoli durerea. Gandeste-te insa daca aceasta chiar este de nesuportat, caci este bine pe cat posibil sa te feresti de medicamente.

Cum trec partidele peste mesajul anticorupție aruncând în cursa pentru locale candidați certați cu legea
Cum trec partidele peste mesajul anticorupție aruncând în cursa pentru locale candidați certați cu legea
Deși de-a lungul timpului au spus că se delimitează de acțiunile colegilor certați cu legea, iar unii chiar au strâns electorat în jurul „luptei anticorupție”, astăzi, partidele își...
Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat duminică seara, 28 aprilie, că nu vede posibilitatea ca PSD şi PNL să aibă un candidat comun la alegerile prezidenţiale. „Nu. Spuneţi-mi...
#picioare durere, #tocuri durere picioare sfaturi, #tocuri sfaturi, #pantofi toc durere picioare , #incaltaminte femei