Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Patru pași pentru o transformare estivală a casei

Advertorial
Marti, 27 Iulie 2021, ora 18:09
4079 citiri
Patru pași pentru o transformare estivală a casei
look estival FOTO: Shutterstock.com

Vara este unul dintre cele mai frumoase anotimpuri, cu zile lungi, călduroase, planuri de vacanță și plimbări în aer liber. Cu toate acestea, acest superb sezon nu trebuie să fie doar în exteriorul casei, existând o mulțime de modalități prin care să-i aduci strălucirea și în locuința ta.

Casa este locul unde petrecem o mare parte din timp alături de cei dragi, așadar, dacă și tu iubești vara și vrei să te bucuri de farmecul ei și în interiorul casei, iată câteva idei care vor transforma casa într-o oază de soare.

Invită natura în casa ta

Una dintre cele mai simple modalități prin care poți simți vara mai aproape este să aduci părți din natură în locuința ta. Fie că vei apela la flori sau la acei minunați palmieri de apartament, impactul asupra atmosferei va fi unul major. Dacă nu ai timp să îngrijești atât de multe plante, atunci poți adăuga în mica ta „grădină botanică” anumite flori artificiale. Mai mult, poți aranja în vaze de sticlă buchete de lavandă sau spicuri de grâu.

Adaugă mult galben în decor

Galbenul simbolizează energie, fericire, optimism și bucurie. De asemenea, această culoare este asociată cu soarele, așadar este perfectă pentru o decorare de vară. Îl poți introduce foarte ușor în casa ta fără să fie nevoie să zugrăvești sau să cheltui sume importante de bani. Una dintre variante este să cumperi un set de draperii, care fie sunt în totalitate galbene, fie conțin elemente pictate în această nuanță. Mai mult, ai posibilitatea să schimbi fețele pernelor sau să cumperi alte cuverturi pentru canapea și pat.

Împrospătează atmosfera cu ratan

Ratanul este excelent dacă vrei să creezi acea senzație de concediu exotic. Textura sa aduce un plus de originalitate oricărui spațiu și se îmbină perfect cu nuanțele de verde și galben. Dacă nu îți dorești să cumperi piese de mobilier, atunci apelează la alte obiecte pe care le poți schimba ușor și fără un buget exorbitant. Poți cumpăra un covor din ratan, coșuri din răchită, unde să depozitezi perne și pături galbene, și chiar ghivece de flori din iarbă de mare și iută.

Reconstruiește un colț de plajă

Plaja înseamnă vară și vara înseamnă plajă. Și mare. Chiar dacă nu ai litoralul la un pas de tine, poți aduce acea senzație de căldură și relaxare chiar la tine acasă. Decorul marin este în tendințe, așadar vei găsi destul de ușor obiecte cu care să creezi acest design. Alege pături și perne care să conțină culoarea albastru, cumpără vaze din sticlă bleu și adaugă diferite decorațiuni, precum o cârmă, vâsle și scoici.

De asemenea, dacă pereții tăi ți se par monotoni, le poți da un pic de strălucire folosindu-te de tablouri. Nu trebuie să fie cumpărate din magazine, ci fie printezi câteva peisaje superbe de vară și le înrămezi, fie realizezi chiar tu picturile. Ai nevoie de câteva canvasuri, multe culori acrilice și un pic de timp pentru a urmări o serie de tutoriale care te vor inspira și ajuta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Decizia PSD și PNL de a renunța la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru primăria Bucureștiului a fost ironizată de toate partidele de opoziție. Mihai Enache, candidatul AUR la...
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
#locuinta vara, #amenajare casa, #sezon estival , #decoratiuni interioare