Parfumul si pantofii, printre accesoriile care "vorbesc" despre personalitatea ta

Advertorial
Luni, 24 Mai 2021, ora 15:42
4448 citiri
Parfumul si pantofii, printre accesoriile care "vorbesc" despre personalitatea ta
ceas FOTO: Shutterstock.com

A te imbraca bine ca barbat nu este echivalent cu a investi foarte multi bani in garderoba, ci, mai degraba, cu a alege istet lucrurile care ti se potrivesc. Cu toate acestea, exista anumite piese vestimentare si accesorii la care nu ar trebui sa faci niciodata economie, acestea fiind mai mult decat o etalare a statutului tau social.

Pe langa capacitatea lor de a impresiona, unele obiecte vestimentare si accesorii au un efect incredibil asupra increderii in propria persoana. Asadar, care sunt lucrurile pentru care ar trebui sa aloci mai multi bani?

1. Parfumul

Parfumul este un accesoriu important si, chiar daca este invizibil, este indispensabil. Trebuie sa acorzi o mare atentie si sa alegi parfumuri barbati de calitate pentru ca ele reprezinta personalitatea ta. De asemenea, nu exista o tinuta perfecta si completa fara un parfum bun si puternic. Acesta are capacitatea de a completa in mod natural aspectul si te va ajuta sa faci o prima impresie deosebita. Indiferent ca esti imbracat casual sau elegant, indiferent ca mergi la o intalnire de business sau la o masa cu colegii, un parfum bun te va face remarcat in cateva secunde.

2. Geanta din piele

O alta investitie esentiala pentru un barbat este o geanta din piele. Sunt destul de scumpe, dar, in afara de durata lor de viata mult mai mare, aceste accesorii vor transmite un mesaj important, mai exact faptul ca pui pret pe calitate. Geanta este locul unde stau documentele, laptopul, portofelul si alte obiecte importante, asadar trebuie sa fie o piesa rezistenta si impecabila din punctul de vedere al calitatii. Mai mult, pielea este un material care imbatraneste frumos, asadar nu iti face griji ca geanta ta va deveni demodata.

3. Un ceas performant

Ceasurile sunt poate accesoriul preferat si exprima personalitate si caracter. In afara faptului ca este indispensabil, la fel ca si geanta din piele, acesta va accentua faptul ca iubesti calitatea si frumusetea. Tocmai de aceea nu trebuie sa faci rabat atunci cand alegi sa-ti cumperi un ceas. Mai bine ai doua sau trei ceasuri remarcabile decat o colectie intreaga ce nu spune nimic despre caracterul tau.

4. Pantofii

Pantofii nu trebuie sa fie doar la moda, ci trebuie sa fie confortabili si de calitate. O pereche de pantofi care nu respecta aceste doua aspecte va strica tinuta si va transmite un mesaj gresit despre tine. Daca unele articole vestimentare pot fi cumparate la preturi mai rezonabile, in cazul pantofilor nu este niciodata o idee buna pentru ca, pe langa aspect, si sanatatea picioarelor tale va avea de suferit.

5. Costumul

Daca esti o persoana care iubeste stilul office, atunci stii deja ca in cazul unui costum nu trebuie sa faci rabat. Pe de alta parte, daca iubesti stilul casual si porti costumul de trei sau patru ori pe an, retine sa nu iti cumperi unele ieftine. Oricat ne-am dori, un costum ieftin, realizat dintr-un material de calitate indoielnica, nu va arata bine indiferent de accesorii, corp sau culoare.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#tinute barbati, #stil masculin, #parfum, #pantofi, #accesorii , #stil