Parfumat.ro - aromele naturii pentru tine si casa ta

Advertorial
Marti, 20 Aprilie 2021, ora 14:26
5003 citiri
Parfumat.ro - aromele naturii pentru tine si casa ta
parfum FOTO: parfumat.ro

Cu siguranta ai auzit si tu de parfumurile arabesti. Acestea persista pe pielea ta mai mult decat parfumurile obisnuite. Acestea inspira calitate de cum admiri sticlele cu design arabesc. Fiecare are un complex de elemente cu note dulci sau mai fresh, iar intensitatea parfumului se mentine o zi intreaga. Cei de la parfumat.ro dispun de o paleta variata de parfumuri pentru femei, barbati si unisex, parfumuri ce iti vor trezi toate simturile atat tie, cat si persoanelor ce-ti ies in cale.

Alege parfumul in functie de mood-ul tau zilnic

Nu iti doresti ca in fiecare zi sa utilizezi acelasi parfum. Mai degraba, inainte de a iesi din casa, parfumul este cel care te alege. Dispozitia ta iti spune exact de care arome ar trebui sa fii acompaniata pe tot parcursul zilei. Ales gresit, parfumul iti poate chiar strica vibe-ul zilei. De aceea, cel putin femeile, miros aproximativ 3 variante inainte de a pulveriza un parfum pe haine. Parfumurile arabesti sunt notorii ca fiind de o persistenta indelungata. Oamenii sunt la fel de diferiti precum amprentele, de aceea fiecare are preferintele sale in materie de parfumuri.

Daca esti o persoana care prefera parfumul cu o inima compusa din flori dulci, cu note de varf de bergamota si neroli, extras din florile de portocal amar, ce completeaza si echilibreaza restul aromelor, atunci opteaza pentru un parfum Precious Love. Notele de baza sunt formate din uleiuri esentiale din lemn de Santal, boabe de fasole Tonka, vanilie si ambra. Aceasta este doar una dintre numeroasele optiuni de pe site-ul parfumat.ro.

Daca esti genul de femeie ce prefera parfumurile ce duc inspre masculin, ce iti revigoreaza corpul de fiecare data cand le inspiri, atunci opteaza pentru cele cu note citrice, lemnoase precum cel de cedru si moscul, ce aduce un plus de senzualitate si caldura. Regasesti variante de parfumuri atat la categoria pentru femei cat si cea unisex.

Mirosul incaperilor are o mare importanta - iata de ce

Simturile noastre olfactive au o mare importanta. Cand iti pierzi simtul mirosului din cauza unei raceli, probabil ai observat ca mancarea nu mai are acelasi gust. La fel este si la nivel psihic, deoarece mirosul ambientului in care stai iti poate influenta enorm starea de spirit. Pe site-ul www.parfumat.ro regasesti chiar si odorizante pentru casa ta, intr-o varietate de arome.

Adu-ti primavara in casa cu odorizantele Eyfel cu aroma de liliac, flori de gradina sau poate chiar cu ghiocei. Vei simti zilnic ca si cum ai fi intins pe o pajiste, relaxandu-te si uitand de toate problemele. Sau daca preferi note delicioase, incearca odorizante cu arome de fructe precum pepenele galben sau mango. Pentru cei vesnic pofticiosi de dulciuri, pot opta pentru varianta cu vanilie si ciocolata, ce cu siguranta le va da o stare de euforie la fiecare inspiratie a acestor arome.

Regasesti pe site-ul oficial www.parfumat.ro o gama variata de parfumuri gata sa-ti incante simturile.

Pentru mai multe informatii despre comenzi scrie la contact@parfumat.ro.

Contact: 0730.204.204

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#parfum, #alegere parfum, #parfum arabesc , #femei