Palarii pentru orice personalitate si eveniment (Galerie foto)

Sambata, 13 Octombrie 2012, ora 10:01
12296 citiri
Palarii pentru orice personalitate si eveniment (Galerie foto)

Palaria poate sa fie unicul si cel mai nimerit accesoriu al unei femei, transformand o tinuta "plata" intr-una eleganta. Totusi, nu este atat de simplu sa alegi ceva care sa ti se potriveasca si sa fie in concordanta si cu evenimentul la care participi.

Iata ce reguli trebuie sa respecti pentru a face alegerea corecta, potrivit Ehow:

Prinde-ti parul simplu, intr-o coada de cal, si poarta o palarie barbateasca, pe crestetul capului, precum Rosario Dawson. Lasa cateva suvite de par libere in lateral, pentru a-ti accentua feminitatea, si poarta cercei lungi.

La un eveniment foarte sofisticat, ia exemplu de la ducesa de Cambridge. Prinde-ti partea de sus a parului, pe restul lasa-l liber, in valuri usoare. Poarta o palarie in unghiuri ciudate, nu una conventionala, pentru a-ti accentua personalitatea.

Esti fan al beretelor, dar nu vrei sa arati ca un soldat? Lasa-ti parul liber, ondulat, si poarta o palarie de acest gen, pe care trebuie sa o prinzi cu agrafe minuscule. Nu uita ca trebuie sa o asezi usor pe o parte, de obicei inspre partea unde se afla si cararea parului.

Aceasta palarie este potrivita intr-un cadru casual, relaxat, de zi cu zi. Este un accesoriu foarte simpatic si iti tine si de cald. Fa-ti o carare pe mijloc si spre crestet pune caciula, prinzand-o cu agrafe.

Palaria ca de postas este si ea foarte sic, dar ofera un aer usor conservator. Ai grija sa o pozitionezi usor pe o parte. Se potriveste bine cu parul prins in coada.

Pentru un aer varatic, alege o palarie de paie, precum cea a lui Katie Holmes. Merge de minune cu bucle naturale si ochelari de soare, la evenimente care au loc in aer liber.

Caciulita beanie este si ea foarte practica in zilele friguroase, fiind si foarte usor de purtat. Poti sa eviti turtirea parului (dupa ce scoti caciula) folosind o spuma volumizanta. Astfel, nu trebuie decat sa iti treci de cateva ori degetele prin par atunci cand intri intr-o incapere si ramai cu capul liber.

Daca vrei un look rezervat, clasic, dar in acelasi timp care sa dea bine in orice situatie, poarta un cloche retro in culori pamantii, alaturi de o coada de cal sau un coc.

Palaria de cowboy nu si-a pierdut nici ea atractivitatea, atat timp cat alegi nuanta si marimea potrivita. Cea alba, de exemplu, precum a lui Kate Middleton, va emana eleganta, feminitate si iti va pune in evidenta buclele.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#palarii femei modele, #palarii ocazii, #palarii modele evenimente, #palarii femei imagini, #alegere palarie chip eveniment , #stil