Olivia Palermo: Doamnelor, nu va temeti de culori!

Duminica, 08 Martie 2015, ora 17:401645 citiri
Olivia Palermo: Doamnelor, nu va temeti de culori!
Foto: Splash News

Nu-ti fie teama sa combini culorile si, mai ales, nu evita culorile vii doar pentru ca ninsoarea a revenit pe plaiurile mioritice. In plus, nu uita ca atitudinea este cea care te face sa arati bine sau, dimpotriva, sa cazi intr-o extrema stanjenitoare.

Sfaturile vin chiar de la Olivia Palermo, model si antreprenor, care vorbeste intr-un interviu pentru editia tiparita a revistei Stilo despre stil si personalitate in garderoba.

Primul sfat este, desigur, sa nu te temi de culoare si de combinatiile de culori. Fiecare culoare iti reflecta personalitatea si o asociere originala este binevenita in orice garderoba.

"Se spune ca nu trebuie sa combinam ariul cu argintiul. Ei bine, aceasta nu mai este o regula. Amestecul de culori face parte din viata noastra", puncteaza Olivia Palermo.

Un alt element pe care mizeaza frumoasa antreprenoare este faptul ca nu trebuie sa mizam pe pret, atunci cand facem o achizitie.

"Nu vi s-a intamplat niciodata sa vedeti in vitrina unui magazin o... citeste mai departe articolul Olivia Palermo: Doamnelor, nu va temeti de culori!" pe Business24.ro

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News