O descoperire ingenioasa a bucatarilor profesionisti: Ascutiti fiecare cutit in doar 3 miscari!

Advertorial
Luni, 27 Iulie 2020, ora 11:00
49439 citiri
O descoperire ingenioasa a bucatarilor profesionisti: Ascutiti fiecare cutit in doar 3 miscari!
Ascutirea cutitelor e foarte importanta in bucatarie

Te gandesti sa cumperi un set nou de cutite?

Asteapta!

Poti readuce la viata cutitele vechi si uzate cu acest truc ingenios recomandat de 9 din 10 bucatari de renume mondial.

Cu aceasta solutie simpla, vei avea mereu la indemana un cutit ascutit si usor de utilizat in doar cateva miscari.

Tot ce ai nevoie este un articol prezent in bucataria oricarui bucatar profesionist.

Cea mai simpla metoda de ascutire, care a existat vreodata.

Nu va mai trebui sa arunci cutitele vechi sau sa cumperi altele noi, de fiecare data cand cele vechi s-au tocit. Acum exista o solutie ingenioasa de ascutit cutitele, care, in doar 3 miscari de mana, transforma orice cutit intr-o lama ascutita.

Aceasta solutie extrem de practica este rodul ideii a trei bucatari ingeniosi. Planul lor era sa faca orice cutit extrem de ascutit, si astfel sa grabeasca tocatul alimentelor, ceea ce face munca mai usoara in bucatarie.

Ca urmare a muncii lor grele, a fost creat un ascutitor uimitor numit Laser Sharpener. Ascutitorul este atat de puternic incat transforma chiar si cele mai tocite cutite in adevarate lame laser.

Acest ascutitor mic, dar foarte puternic, a incantat multe gospodine cu eficienta sa, deoarece nu mai trebuie sa isi roage sotii sau vecinii sa le ascuta cutitele, pentru ca acum sunt in stare singure sa o faca.

Ascute chiar si cutitele cu lama zimtata.

Nu te mai supara din cauza cutitelor contondente din bucatarie care nu pot taia o felie de paine, rosii sau orice alt aliment. Cu Laser Sharpener, vei fi capabil de a ascuti toate tipurile de cutite in mod eficient.

Eficienta acestiui dispozitiv este demonstrata de faptul ca poate reda stralucirea si vechea ascutime, chiar si cutitelor zimtate. Indreapta cu usurinta si uniformizeaza varfurile cutitelor zimtate, facand cutitele la fel de stralucitoare ca atunci cand le-ai cumparat.

In plus, cu acest ascutitor inovator si practic, care este usor de utilizat, poti ascuti cutitele de buzunar, pe cele de vanatoare sau orice alt tip de cutite.

Dar Laser Sharpener nu ascute doar cutite, ci si foarfecile de coafor, de bucatarie, sau orice alt tip de foarfeci, care vor taia impecabil din nou.

Care este secretul eficacitatii sale

Laser Sharpener isi datoreaza eficienta lamelor duble de carbid tungsten. Lamele extrem de dure au margini extrem de ascutite, obtinute printr-o tehnica speciala de slefuire cu diamant. Prin urmare, lamele ascutitorului vor procesa cu usurinta orice alt tip de lame, cu o posibilitate redusa de deteriorare a lamei.

Marginile ascutite vor readuce la viata chiar si cutitele contondente pe care le-ai uitat. Pur si simplu trage lama cutitelor tocite prin dispozitiv, si acestea vor arata ca noi. Cutitele foarte tocite necesita un numar mai mare de trageri. Vei observa o diferenta drastica dupa doar o singura tragere.

Laser Sharpener are, de asemenea, o ventuza de aspirare la baza, datorita careia poate fi amplasat pe orice suprafata de lucru. Partea de jos a ventuzei impiedica ascutitorul sa alunece pe suprafata, ceea ce il face complet sigur de utilizat, deoarece nu exista nicio posibilitate de ranire sau taiere. Acest fund special conceput iti permite, de asemenea, sa ascuti cutitele cu o singura mana fara a tine ascutitorul cu cealalta mana.

Toate acestea fac din Laser Sharpener un accesoriu extrem de practic, care nu trebuie sa lipseasca din bucataria nimanui. Doar cu ajutorul acestui dispozitiv vei avea alimente perfect taiate, starnind invidia bucatarilor si macelarilor!

Reduceri speciale pentru toti abonatii portalului ziare.com

Daca esti pasionat de gatit si vrei sa devii un MasterChef in bucataria ta, avem o surpriza speciala pentru tine. Vorbind cu distribuitorul si cu cei de la magazinul online Dokishop, am reusit sa asiguram o reducere incredibila de 50% pentru toti cititorii nostri.

Daca nu ai auzit de DokiShop pana acum, aceasta este oportunitatea potrivita! Este un brand relativ tanar, dar un brand cu o viziune pentru un viitor mai bun. Condus de un grup de oameni creativi care gandesc diferit, acesta incearca sa revolutioneze modul in care functioneaza cumparaturile online.

Este un loc unde clientii sunt pe primul plan, ceea ce ii ofera recunoastere si o buna reputatie.

Si-a castigat repede o buna reputatie, datorita sigurantei si increderii pe care le confera, castigand noi si noi clienti.

In plus, statisticile confirma faptul ca 93% dintre clienti revin pentru noi cumparaturi, ceea ce este o dovada suficienta a relatiei pe care Dokishop o are cu clientii sai. De asemenea, arata ce cred clientii despre un brand ale carui poduse ne fac zilnic viata mai usoara si mai implinita.

Asadar, doar astazi ai ocazia de a comanda inventia revolutionara a trei bucatari, Laser Sharpener, cu care vei transforma fiecare cutit contondent intr-o veritabila lama. Datorita reducerii, in loc de 218lei vei plati doar 109 lei.

Cu toate acestea, asta nu este tot! Daca comanzi propriul Laser Sharpener astazi, DokiShop ofera, de asemenea, o garantie speciala de returnare a banilor de 44 de zile, fara intrebari. Chiar nu ai nimic de pierdut.

NOTA: Datorita cererii ridicate pentru Laser Sharpener, stocurile se epuizeaza rapid. Asadar grabeste-te, da CLICK AICI si comanda-ti propriul Laser Sharpener acum!

Comanda Laser Sharpener si ascute chiar si cele mai contondente cutite in doar 3 miscari, rapid si usor!

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#bucatarie, #instrumentar, #life style , #bucatarie
Comentarii
Poza DAN-795
DAN-795
rank 5
NU-I DECAT O TMPENIE DE genul a vorbi despre nimic desi ,