Nu este niciodata prea devreme pentru Secret Santa - unde gasiti cadoul perfect pentru aceasta ocazie si nu numai?

Advertorial
Luni, 28 Septembrie 2020, ora 18:47
10160 citiri
Nu este niciodata prea devreme pentru Secret Santa - unde gasiti cadoul perfect pentru aceasta ocazie si nu numai?

Craciunul este despre bucuria de a darui si de a primi cadouri. Este sarbatoarea cand fiecare dintre noi urmarim sa facem surprize placute celor dragi, pentru a le aduce acestora zambetul pe buze. Insa surpriza este cu mult mai mare atunci cand nici nu se asteapta sa primeasca un cadou de la noi.

Despre bucuria de a oferi stim cu totii. Totusi ce legatura are aceasta sarbatoare cu Secret Santa si traditia de a oferi cadouri sub anonimat? Conceptul de Secret Santa este unul relativ nou aparut in tara noastra, insa cei din Occident deja organizeaza astfel de activitati de ani buni.

In ce consta, de fapt, Secret Santa?

Secret Santa este activitatea ce se organizeaza in preajma Craciunului; membrii unui grup restrans de prieteni, colegi sau familie isi fac reciproc daruri, fara a sti cine de la cine urmeaza sa primeasca.

Practic, numele tuturor participantilor sunt notate pe biletele individuale, sunt puse apoi intr-un bol, cutie sau orice alt recipient si fiecare participant extrage apoi cate un bilet. Acolo va regasi numele persoanei careia va trebui sa ii faca darul. Insa acest nume ramane strict secret pana in momentul in care va primi cadoul.

Secret Santa este de fapt pe principiul "stim cui oferim cadoul, dar nu stim de la cine primim". De aici si denumirea care in traducere inseamna Mos Craciun Secret. In momentul in care se va face schimbul de cadouri, fiecare isi ia de sub brad darul pe care este scris numele sau, urmand ca apoi sa i se spuna cine a fost Mos Craciunul lui secret.

Ceea ce face ca aceasta activitate sa fie deosebit de apreciata in toata lumea este tocmai surpriza in sine.

Cadourile personalizate, perfecte pentru Secret Santa

Ca si in cazul unei aniversari, trebuie sa ne raportam intocmai la gusturile si hobby-urile celui ce urmeaza sa primeasca darul. Cadourile clasice sunt deja banale si indicat ar fi sa nu le facem.

La mare cautare acum si deosebit de apreciate sunt acele cadouri personalizate care au prins din ce in ce mai mult la public. Este vorba despre cele care au inscriptionate pe ele diverse mesaje ce se potrivesc destinatarilor sau poate chiar personalizate cu numele lor.

In momentul in care alegem sa oferim cuiva un cadou personalizat surpriza este cu mult mai mare, dar si felul in care suntem perceputi va fi cu totul altfel. Iar motivul este simplu - in acest fel ne aratam interesul si implicarea in alegerea cadoului potrivit.

Orice cadou am oferi, trebuie sa o facem din suflet, sa nu fie privit ca pe o obligatie. Iar la Secret Santa tocmai despre asta este vorba - despre bucuria de a oferi si de a primi cadouri. Nimeni nu participa la o asemenea activitate din obligatie. Este pura placere.

Asadar, un cadou personalizat este cel ce se potriveste mai bine unei asemenea ocazii.

Cadouinedit.ro - magazinul cu o oferta bogata in cadouri personalizate

In ziua de azi, tot mai multe magazine de profil pun la dispozitia clientilor sai diverse idei de cadouri personalizate. Insa este important sa ne orientam catre unul unde regasim doar produse de calitate.

In acest sens, o recomandare este magazinul online cadouinedit.ro. In cadrul acestuia exista o categorie aparte de cadouri speciale pentru activitatea Secret Santa. Sa vedem in continuare cateva dintre produsele regasite aici!

Trofee - cu mesaje personalizate pentru sefi, contabili, medici stomatologi, profesori, programatori, judecatori, avocati, fotografi, arhitecti, politisti, ingineri si lista poate continua in acest sens. Modelele puse la dispozitie de magazinul cadouinedit.ro sunt dintre cele mai diverse, fiind realizate din plexiglass in forma de stea, cupa, scut si altele.

Rame foto - realizate din plexiglass si personalizate cu mesaje.

Diplome - ce au inscriptionate mesaje pentru "cea mai buna prietena" sau "cel mai bun sef" si sunt incadrate in rame din lemn.

Seturi de scris cu stilou - si acestea au pe ele inscriptionate diverse mesaje dedicate pilotilor militari, avocatilor, agentilor de vanzari, exploratorilor, pentru CEO sau chiar pot fi personalizate cu propriul logo, la alegere. Seturile sunt confectionate din lemn de trandafir, avand o calitate inalta si fiind un cadou extrem de elegant.

Agende din bambus - agenda si pixul inclus in set sunt realizate din bambus si pot fi personalizate cu mesaje in functie de spatiul disponibil pe fiecare.

Seturi de scris cu pix - ce cuprind un toc si un set cu pix si un roller (pix cu gel), toate fiind realizate din lemn pe care se poate incriptiona un nume sau un mesaj pentru destinatarul cadoului.

Cei interesati sa descopere si alte idei de cadouri potrivite pentru Secret Santa sunt invitati sa acceseze site-ul cadouinedit.ro.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...