Nu crezi ca te vor ajuta cartile de dezvoltare personala? Iata 5 motive pentru care sa le citesti!

Advertorial
Miercuri, 31 Martie 2021, ora 17:03
8925 citiri
Nu crezi ca te vor ajuta cartile de dezvoltare personala? Iata 5 motive pentru care sa le citesti!
carti dezvoltare personala FOTO: unsplash.com

Probabil ai observat si tu ca in ultima perioada, tot mai multe persoane sunt interesate de dezvoltarea personala. Chiar daca ai o anumita reticenta legata de acest subiect, te incurajam sa ii dai o sansa. Poti incepe prin a citit carti dezvoltare personala, pe care le poti comanda de la LIBREX cu transport gratuit, iar in continuare iti vom prezenta cateva dintre motivele pentru care sa le incluzi in lectura ta zilnica!

1. Inveti sa te cunosti

Pare greu de crezut, insa nu multe persoane se cunosc cu adevarat. De cele mai multe ori, avem impresia ca stim totul despre noi, insa in anumite situatii, ne dam seama ca nu este asa. Trebuie sa stim ce ne place, indiferent daca este vorba despre alimente, stil vestimentar, petrecerea timpului liber, muzica si asa mai departe. Multe persoane au preferinte impuse: spre exemplu copii care au fost fortati de parinti sa mearga la un anumit sport, care poate nu le-a adus niciodata bucurie, dar care a devenit o obisnuinta. De aceea, este important ca si tu sa te cunosti pe deplin si poti face acest lucru cu ajutorul cartilor de dezvoltare personala.

2. Faci alegeri mai bune

Cele mai multe persoane devin interesate de subiectul dezvoltare personala in momentul in care au de facut anumite alegeri, cum ar fi schimbarea locului de munca sau alegeri ce tin de viata personala. Cartile de dezvoltare personala te vor invata cum sa faci alegeri mai bune, cum sa pui in balanta aspectele negative si cele pozitive si cum sa vezi doar partea plina a paharului.

3. Iti depasesti limitele

Probabil ti se spunea si tie in copilarie "nu exista nu pot", iar acest lucru este valabil indiferent de subiectul la care ne referim. Poti face orice iti doresti cat timp nu exista un obstacol real (spre exemplu o problema de sanatate) ci doar bariere psihologice. Cartile de dezvoltare personala te invata cum sa iesi din zona de confort si sa iti resetezi limitele astfel incat sa reusesti orice iti propui.

4. Faci primul pas spre cea mai buna versiune a ta

Cat traiesti, trebuie sa inveti si sa te dezvolti, sa iti doresti sa devii cea mai buna versiune a ta, asa ca este bine sa citesti cat mai multe carti. Cele de dezvoltare personala contin nu doar sfaturi utile, ci si povestile de viata ale autorilor, care te vor motiva si iti vor arata ca oricine poate excela atat in viata personala, dar si in cea profesionala.

5. Vezi altfel lucrurile

In momentul in care incepi sa citesti carti de dezvoltare personala, ti se schimba gandirea. Vei observa ca esti mai intelegator cu cei din jurul tau, ca iti dai seama de ce ai facut anumite greseli sau de ce ai luat o anumita decizie la un moment dat. De asemenea, vei vedea mai bine oportunitati chiar si acolo unde nu pareau ca sunt.

In incheiere, am vrea sa stim daca tu citesti de obicei carti de dezvoltare personala sau daca te-am convins sa alegi astfel de lecturi!

Surpriză pentru iubitorii seriei Harry Potter. Formatul special în care se transformă cărțile
Surpriză pentru iubitorii seriei Harry Potter. Formatul special în care se transformă cărțile
Audible de la Amazon şi Pottermore Publishing, editorul digital global al Lumii Vrăjitorilor lui Rowling, vor coproduce o serie de cărţi audio noi pentru cele şapte poveşti originale ale lui...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#carti, #carti dezvoltare personala, #lectura, #citire carti , #stiri life style