Nimic despre sex...totul despre tine

Miercuri, 07 Aprilie 2010, ora 07:07
2929 citiri
Nimic despre sex...totul despre tine

Tu cum te-ai defini? Dincolo de farduri si operatii estetice, dincolo de sex si discutii feministe. Dincolo de etichetele si catalogarile peste care prea putini reusesc sa treaca. Unde e personalitatea ta?

Ce te face deosebita si nu doar anexa dornica de emancipare a barbatului? Cine esti tu atunci cand nu discuti despre ce faci si ce nu faci in pat, despre cum barbatii si femeile nu se inteleg, despre...si despre...tot asa.

Mitul "In spatele unui barbat puternic se ascunde o femeie puternica" cere completare. Reversul medaliei: "In spatele unei femei puternice se ascunde...".

Nu reusesc sa gasesc decat o singura continuare: in spatele unei femei puternice se ascunde cu totul altceva. Cei care se pricep la asta vorbesc despre cele 7 inteligente. E despre ce fac fetele destepte.

Scoala dezvolta doar doua din ele. Unde le gasesti pe celelalte? In posetele de la Gucci, in saloanele de cosmetica, in tehnicile de infrumusetare la care apelezi?

Ma indoiesc ca s-a infiintat un salon de infrumusetare pentru suflete si mai mult pentru celelate tipuri de inteligenta.

Tu ce faci pentru dezvoltarea ta personala, unde te refugiezi cand ai nevoie de solutii?

Tratamente anticelulitice, botox, rochiile de diva nu vin la pachet cu creativitate, cu intuitie bine dezvoltata, sau sunt eu prost informata?

Fetele bune ajung in rai, fetele rele ajung unde vor ele. Pentru ca sunt cu vreo 5 inteligente mai destepte. Sau, pur si simplu mai destepte. Mai impacate cu sine. Mai inteligente emotional.

Doar nu credeai ca asteapta pe cineva sa le salveze. Fetele destepte se folosesc de resurse, sunt constiente ca in epoca informationala in care traim, daca nu evoluezi, mori. Tu te-ai gandit cum sa te dezvolti pe interior ?

Am un singur medicament pentru asta: incearca dezvoltarea personala. Iti recomand sa o gusti, sa o dezvolti, sa o imbratisezi si apoi sa lansezi judecati si prejudecati.

Mai intai de toate te invit la introspectie : tu ce faci sa ajungi unde vrei?

Daca vrei sa citesti materialul scris de mine, Arta Feminina a dragostei-Ingrediente si otravuri, despre cum sa experimentezi arta dragostei si cum sa ai o relatie sanatoasa, intra pe Arta Feminina

Cristina Miculete

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#sfaturi femei puternice, #sfat femei independente , #intalniri