Motive pentru care trebuie sa alegi produsele MAC

Advertorial
Vineri, 09 Octombrie 2020, ora 17:09
85109 citiri
Motive pentru care trebuie sa alegi produsele MAC

MAC este un brand canadian popular, apreciat de catre make-up artisti din intreaga lume. De-a lungul anilor de existenta pe piata mondiala, specialistii companiei au dezvoltat sute de produse cosmetice si accesorii, care sunt recunoscute drept cele mai bune din industria frumusetii. Individualitatea si creativitatea acestui brand a lui nastere gratie fondatorilor Frank Toskan si Frank Angelo.

Fiind fotograf de profesie, Frank Toskan impreuna cu proprietarul salonului, Frank Angelo, erau frustrati de lipsa machiajului in arta fotografica. Astfel, au decis sa creeze remedii de infrumusetare, pe care le creau la propriile bucatarii si le vindeau direct in salon. In martie 1984, MAC a lansat un ghiseu intr-un magazin universal din Toronto.

Fiecare fata alege cosmetice pentru o lunga perioada de timp, care sa corespunda perfect cu caracteristicile pielii. Produsele inovatoare sunt create pe baza nevoilor si dorintelor clientilor, fiind mereu in voga. Brandul creaza produse pentru obtinerea machiajului perfect: farduri de pleoape, rujuri, luciuri, creioane contur, primeruri, fonduri de ten, pensule si multe alte accesorii si cosmetice.

● Versatilitatea produselor MAC este confirmata de paletele de nuante: 160 de culori de ruj si 150 de optiuni de farduri de ochi.

● Compania asigura produse profesionale, potrivite pentru machiajele de ocazii, folosite in saloanele de frumusete. De asemenea, exista remedii potrivite pentru utilizarea zilnica, acasa. Astfel, fiecare noua colectie este dezvoltata pentru doua categorii de consumatori.

● Artistii si designerii marcii creeaza noi tendinte. De exemplu, dupa lansarea rujului mat MAC, buzele vopsite in diferite culori aprinse au devenit un adevarat trend.

● Compania are grija de conservarea mediului si nu testeaza produsele pe animale. Compozitia include doar ingrediente naturale, care ingrijesc delicat pielea.

MAC este o adevarata vedeta in lumea cosmeticelor. Compania actualizeaza sortimentul in fiecare luna si prezinta noi colectii si colaborari interesante, pastrand farmecul principal, calitatea, varietatea si pigmentii deosebiti.

Secretul popularitatii in peste 50 de tari ale lumii

Sloganul brandului este "Produse cosmetice pentru oameni de toate rasele, toate genurile si varstele!" MAC inseamna creativitate si auto-exprimare, produse concepute pentru a sublinia individualitatea fiecaruia, cu o gama larga de culori, nuante si texturi. Formulele unice asigura rezistenta maxima, pentru un look impecabil multe ore in sir. Varietatea de perii si accesorii de machiaj sunt foarte comode si usoare in utilizare. Formulele inofensive asigura actiune delicata asupra oricarui tip de ten, fara a provoca alergii sau reactii adverse.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#make up produse MAC , #accesorii