Mobila de bucatarie - ce sa alegem?

Advertorial
Marti, 25 August 2020, ora 11:12
26280 citiri
Mobila de bucatarie - ce sa alegem?

Mobila de bucatarie - ce sa alegem? Daca aceasta intrebare te chinuie de ceva vreme, citeste neaparat acest articol. Iti spunem ce mobila de bucatarie se preteaza pentru o incapere mica si ce mobila pentru o incapere mare. Iti explicam si ce este mobila modulara.

Bucataria este o incapere speciala pe harta casei. In ciuda aparentelor, ne petrecem aici foarte mult timp. Merita deci sa ne gandim ce mobila de bucatarie sa alegem, pentru ca bucataria sa fie functionala. Mobila de bucatarie prost aleasa si solutiile nepractice pot rapi placerea gatitului si chiar descuraja de la gatit. Pentru a te ajuta sa alegi cea mai buna mobila de bucatarie am pregatit un scurt ghid, din care vei afla ce mobila sa alegi pentru o bucatarie mica si ce reguli sa aplici intr-o bucatarie mare. Ai intalnit pana acum mobila modulara? Daca nu, te vom convinge ca este mai buna decat mobila produsa pe comanda!

Mobila de bucatarie pentru o bucatarie mica

O bucatarie mica e o adevarata provocare de amenajare! In ea trebuie sa incapa tacamurile si farfuriile, vasele de gatit, produsele alimentare si multe alte accesorii de bucatarie. O sarcina deosebit de dificila, insa salvarea este un concept bine gandit de bucatarie si o amplasare practica a dulapurilor si sertarelor. Pentru bucatariile foarte mici va recomandam seturile de mobila, care sunt gandite special si ofera solutii practice. In bucatariile mici merita sa folosim la maximum spatiul! Nu renunta asadar la dulapurile de sus, la care vei aprecia cu siguranta ca sunt incapatoare! Mobila de bucatarie la bloc sau intr-o garsoniera merita pastrata in culori deschise, deoarece mareste optic spatiul.

O bucatarie mare - ce mobila de bucatarie sa alegem

O bucatarie mare inseamna multe posibilitati. Insa chiar si dintr-o incapere mare pot lipsi functionalitati si solutii practice. Cand planificam amenajarea bucatariei, trebuie sa luam in considerare cele mai importante zone, iar printre acestea se numara:

- zona de pastrare a alimentelor,

- zona de pastrare a accesoriilor de bucatarie,

- zona de spalare a vaselor,

- zona de preparare a mancarurilor,

- zona de gatit.

In asezarea mobilelor, un rol important il joaca regula "triunghiului ergonomic". Aceasta spune ca in varfurile triunghiului se afla cele trei echipamente principale ale bucatariei: frigiderul, chiuveta, masina de spalat vase si aragazul / plita de gatit. Intre aceste zone amplasati dulapurile si blaturile, care va vor permite pregatirea confortabila a meselor.

Mobila de bucatarie modulara

Mobila de bucatarie modulara este in opinia noastra cea mai buna solutie pentru orice tip de bucatarie! Acestea ofera dulapuri de diferite dimensiuni si variante, din care le puteti alege pe cele mai utile. In bucatarie nu trebuie sa va limitati la schemele rigide propuse. Datorita mobilei modulare puteti alege solutia cea mai potrivita pentru bucataria voastra. Un avantaj suplimentar al mobilei modulare este pretul. Mobila modulara pentru bucatarie este mult mai ieftina decat mobila fabricata la comanda. In plus, nu exista niciun cost ascuns. Fiecare dulap are un pret stabilit, iar cand alegi urmatoarele elemente, stii mereu cat platesti. Suplimentar, dulapurile au un sistem de inchidere silentioasa si cateva variante de culori.

Daca ti se pare interesanta ideea cu mobila modulara de bucatarie, o poti achizitiona pe Mirjan24, unde sunt disponibile mai multe variante.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#mobila, #bucatarie, #modulara, #mica, #mare , #stiri life style