Mix-ul imbatabil de tratamente, care nu necesită timp de recuperare! Ideal pentru ca tu să strălucești de Sărbători!

Advertorial
Marti, 14 Decembrie 2021, ora 15:51
4133 citiri
Mix-ul imbatabil de tratamente, care nu necesită timp de recuperare! Ideal pentru ca tu să strălucești de Sărbători!
tratamente faciale FOTO: skin-med.ro

Skinmed Clinic, Centrul de Excelență în Dermatologie București, îți propune un mix de tratamente revoluționare spectaculoase, cu efecte remarcabile imediate și fară timp de recuperare.

Spune ADIO tenului gras, acneei și porilor dilatați!

Laserul Clearskin și tratamentul facial OxyGeneo Balance fac minuni pentru tenul gras, fiind instrumente perfecte și pentru combaterea acneei active. Este timpul să uiți de acneea cronică sau severă!

Ce trebuie să știi despre laserul ClearSkin?

ClearSkin este un tratament sigur și eficient, potrivit pentru toate tipurile de ten, cu rezultate de durată, fără efecte adverse.

ClearSkin combină în mod inovator un laser non-ablativ, o tehnologie de răcire cu contact paralel și o tehnologie de tip vid, tratând acneea în condiții de maximă siguranță și eficiență. Laserul pătrunde adânc sub piele, provocând leziuni termice glandelor sebacee, distrugând bacteriile P. acnes și reducând secreția de sebum, fără a afecta epidermul. Mecanismele integrate de tip vid extrag materialul sebaceu acumulat în pori, în timp ce contactul răcoritor protejează pielea, reduce durerea și permite o acțiune mai sigură asupra glandelor sebacee din derm.

ClearSkin este un tratament integrat în platforma Harmony XL PRO de la Alma Lasers. La Skinmed Clinic, laserul cu răcire ER:Glass este eficient în tratarea tuturor formelor de acnee vulgară (inclusiv papule, pustule și noduli) și are un efect de rejuvenare prin stimularea producției de colagen.

Ce trebuie să știi despre OxyGeneo Balance?

Oxy Geneo înlocuiește în doar 20 de minute, tratamente cosmetice care ar dura ore întregi și s-ar întinde pe o perioadă de săptămâni în șir.

El combină microdermabraziunea, cremele, mezoterapia virtuală și masajul facial într-un concept unic, care utilizează mecanismul natural al corpului pentru a oxigena pielea din interior. Acest lucru se întâmplă prin declanșarea unei reacții în corp care direcționează oxigenul către zona tratată, permițând o absorbție optimă de nutrienți regeneranți.

De asemenea, Geneo curăță și exfoliează stratul exterior al pielii. Combinația de oxigenare a pielii și exfoliere lucrează împreună pentru a re-energiza / restaura strălucirea și pentru a crea un ten hrănit, echilibrat și sănătos.

Geneo BALANCE, tratamentul facial pe bază de cărbune, purifică și netezește tenul gras și ajută la îmbunătățirea aspectului și texturii acestuia. Geneo Balance OxyPod conține cărbune din bambus pentru un efect de detoxifiere, extract de camu-camu cu conținut ridicat de vitamine și antioxidanți și acid mandelic ce ajută la tratarea tenului cu tendință acneică. Serumul Geneo Balancing completează efectul tratamentului datorită antioxidanților puternici, vitaminelor, nutrienților și ingredientelor purificatoare (acid salicilic, peptide, ulei de jojoba și argan, extract de vanilie și coada calului), precum și datorită unui derivat al acidului azelaic. Altfel, echilibrarea tenului gras nu a fost niciodată mai ușoară.

Spune ADIO tenului tern, îmbătrânit, cu pete și imperfecțiuni!

Un alt mix extraordinar pe care Skinmed Clinic, Centrul de Excelență în Dermatologie București, vi-l propune este cel format din laserul DyeVL și tratamentul facial Geneo Illuminate, care tratează cu succes tenul tern, îmbătrânit, cu pete și imperfecțiuni.

Ce trebuie să știi despre laserul DyeVL?

Modulul Dye VL al platformei Harmony este un tratament inovator produs de Alma Lasers, ce combină eficiența unui laser de tip Dye cu versatilitatea și siguranța crescută a dispozitivelor cu lumină pulsată.

Se adresează pacienților ce prezintă afecțiuni sau leziuni vasculare precum rozaceea, telangiectaziile faciale sau corporale, angioame și spider angioame sau chiar malformații venoase și poikilodermii.

Hemoglobina, cromoforul țintă din leziunile vasculare, are două valori maxime de absorbție, la 540nm și 570 nm. Cu un spectru cuprins între 500 și 600 nm, Dye VL este proiectat pentru a asigura o absorbție spectrală optimă în cazul leziunilor vasculare și o eficiență crescută, fiind în același timp un dispozitiv cu un profil de siguranță excelent.

Prin efectul fototermic la nivelul leziunilor țintă, Dye VL reușește să trateze în mod eficient o gamă largă de afecțiuni cu substrat vascular.

Răcirea incorporată și opțiunea de tratament în mișcare asigură un confort sporit pacientului, cu rezultate excelente într-un timp foarte scurt.

Sunt necesare mai multe ședințe, în medie între 3, distanțate la 2-3 săptămâni, pentru a atinge rezultatele optime. Atât numărul de ședințe, cât și parametrii utilizați, vor fi stabilite în urma unei consultații de specialitate, și adaptate nevoilor fiecărui pacient. În cazul leziunilor superficiale rezultatele pot fi vizibile chiar și după o singură ședință; în cazul leziunilor profunde observăm rezultate după un număr crescut de ședințe, cca. 3-4.

Procedura nu necesită timp de recuperare. Eritemul și un ușor edem post procedură sunt considerate normale, au intensitate scăzută și sunt tranzitorii. Pacientul își poate relua activitățile cotidiene imediat după ședința de tratament, fără a avea niciun fel de restricții.

Ce trebuie să știi despre Geneo Illuminate? Tratamentul facial cu vitamina Geneo Illuminate uniformizează nuanța tenului, îmbunătățește aspectul de piele pigmentată, netezește și întinerește tenul. Geneo Illuminate OxyPod conține acid kojic și vitamina C pentru un efect uniform al nuanței pielii, precum și extract de opuntia și de morcov pentru hidratarea și netezirea pielii. Serumul Geneo Illuminate completează efectul tratamentului cu ingrediente puternic iluminatoare precum extract de scoarță de arbore și derivați de aminoacizi, ingrediente hidratante și nutrienți precum trigliceride, jojoba și complex de ulei de argan, vanilie și complex din extract de coada-calului.

​Toate Ofertele le puteti descoperi aici: https://www.skin-med.ro/centrul-de-tratament-pentru-acnee/

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#tratamente faciale, #tratamente, #ingrijire ten , #stiri life style