Misterul bijuteriilor din argint

Miercuri, 27 Mai 2015, ora 17:46
26236 citiri
Misterul bijuteriilor din argint

Inca din cele mai vechi timpuri, bijuteriile din argint au fascinat emotiile oamenilor, datorita efectelor aproape magice pe care le inspira. O colectie impresionanta de bijuterii din argint veritabil se gaseste pe SilverZone.ro (www.silverzone.ro). Din acest magazin se pot cumpara exclusiv online bijuterii din argint cu pietre semipretioase verificate si certificate de ANPC.

Pe vremea faraonilor din Egiptul antic, argintul era considerat mai pretios decat aurul, pentru ca se gasea mai rar, ceea ce arata ca valoarea unui metal este data in primul rand de oameni si nu de obiectul in sine. Astfel, argintul si aurul sunt doua metale diferite si nu e niciunul mai pretios decat altul.

Exista un celebru citat care ilustreaza aceasta idee: "O buruiana este o planta ale carei virtuti nu au fost descoperite inca."

Iata cateva dintre cele mai interesante virtuti ale argintului, pentru a putea pretui si mai mult bijuteriile din argint:

Proprietatile misterioase ale bijuteriilor din argint

De-a lungul timpului diferite traditii i-au atribuit argintului proprietati mistice, printre care vindecarea, marirea intuitiei, imbunatatirea calitatii vocii si manifestarea bogatiilor materiale.

Argintul are proprietatea de a spori si amplifica efectele benefice ale pietrelor pretioase si semipretioase. De aceea este foarte bine ca o bijuterie din argint sa contina una sau mai multe pietre semipretioase, in special ametist sau turcoaz.

Bijuteriile din argint maresc si amplifica feminitatea, energia si senzualitatea feminina, deoarcere argintul este asociat cu Luna si cu esenta feminina Yin. In mod corespunzator, aurul este asociat cu Soarele si cu energia masculina Yang.

Un alt lucru enigmatic despre argint este proprietatea lui de a pastra apa curata. Argintul se folosea des in trecut la vase si tacamuri, datorita proprietatilor antibacteriene si inca se mai foloseste in prezent ca agent purificator la unele filtre de apa.

S-a observat ca apa tinuta in vase de argint se pastreaza bine mai mult timp decat apa din alte vase. Aceasta puritate a argintului este in legatura cu asocierea lui cu energia feminina.

Bijuteriile din argint alunga depresia

Se spune ca argintul are puterea de a absorbi emotiile negative si de a calma nervozitatea, asigurand un echilibru mental.

Daca vrei sa le aduci zambetul pe buze persoanelor dragi si sa le faci fericite, ofera-le cadou o bijuterie din argint cu pietre semipretioase. Cu siguranta vei oferi multa bucurie persoanelor importante din viata ta daruindu-le cadouri bijuterii din argint.

De unde poti comanda online bijuterii

O colectie impresionanta de bijuterii din argint veritabil se gaseste pe SilverZone.ro (www.silverzone.ro). Din acest magazin se pot cumpara exclusiv online bijuterii din argint cu pietre semipretioase verificate si certificate de ANPC.

Ce este minunat la Silverzone.ro este faptul ca bijuteriile sunt la moda, tin cont de ultimele tendinte din industrie si se gasesc bijuterii foarte variate, cu pietre semipretioase, placate cu aur sau bijuterii handmade. Aici puteti cumpara cercei, inele, bratari, pandantive, coliere si seturi de bijuterii.

Despre curatarea argintului

Argintul se oxideaza la temperatura si umiditate si capata o nuanta patinata - se innegreste. Este un proces normal. Lantisorul din argint se innegreste vara in contact cu pielea transpirata, in contact cu creme si cosmetice. Trebuie curatat. Bijuteriile trebuie pastrate in pungute din plastic cat mai departe de baie, bucatarie. Argintul placat cu rodiu este mai rezistent la oxidare.

Bijuteriile din argint cu pietre semipretioase trebuiesc spalate cu apa calduta cu bicarbonat sau detergent lichid de vase pentru ca pot absorbi vibratiile negative ale persoanelor cu care intra in contact.

Pentru a curata argintul fara pietre, se toarna apa fiarta peste bijuteria peste care a fost adaugat bicarbonat de sodiu.

Argintul cu pietre slefuite sau perle de cultura se spala doar cu apa calduta. Bijuteriile din argint cu pietre taiate neslefuite, pietre reconstruite sau perle sintetice se sterg cu o carpa umeda si moale doar pe suprafata argintului.

Nicușor Dan se află pe primul loc în intențiile de vot ale bucureștenilor. Cât de mulțumiți sunt locuitorii Capitalei de cum arată orașul lor SONDAJ
Nicușor Dan se află pe primul loc în intențiile de vot ale bucureștenilor. Cât de mulțumiți sunt locuitorii Capitalei de cum arată orașul lor SONDAJ
Nicuşor Dan, actualul primar al Capitalei se află pe primul loc în intenţiile de vot ale bucureştenilor pentru postul de primar general, cu 31% din opţiuni, urmat de Gabriela Firea cu 24% şi...
CTP, în stare de intoxicație înainte de alegeri: ”Alung duhurile rele cu matematică, nu cu usturoi”
CTP, în stare de intoxicație înainte de alegeri: ”Alung duhurile rele cu matematică, nu cu usturoi”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care a avut în ultima perioadă reacții acide despre unii candidați la Primăria Capitalei, a publicat pe rețelele sociale un text surprinzător, în care...
#bijuterii argint, #bijuterii pietre semipretioase Silverzone , #bijuterii