Masajul anticelulitic - solutia ideala pentru o silueta mult visata !

Advertorial
Joi, 25 Februarie 2021, ora 17:50
4759 citiri
Masajul anticelulitic - solutia ideala pentru o silueta mult visata !
masaj anticelulitic FOTO: abbasalon.ro

Masajul anticelulitic este o metoda foarte eficienta de diminuare si eliminare a celulitei, rezultatul fiind vizibil in multe cazuri inca de la primele sedinte.

Totusi, se recomanda o serie de minimum zece sedinte de masaj anticelulitic la o distanta relativ mica de timp intre ele pentru ca rezultatele sa fie profunde si de durata.

Sedintele de masaj anticelulitic amelioreaza si imbunatatesc functionarea sistemului imunitar care poate deveni deficitar dupa perioade prelungite de stres sau datorita dereglarilor sau disfunctiilor hormonale.

Sedintele de masaj anticelulitic combinate cu un stil alimentar corect si echilibrat duc la eliminarea toxinelor din tesuturi redand pielii elasticitatea. Acesta actioneaza implicit si asupra musculaturii, articulatiilor si ligamentelor.

Problemele de la niveul tesuturilor conjunctive, tulburarile hormonale, procesele inflamatorii din organism sau regimul incorect de viata genereaza aparitia celulitei comportamentale sau celulita estetica.

Beneficiile sedintelor de masaj anticelulitic cu / fara bete de bambus:

  • netezirea si imbunatatirea aspectului pielii;
  • micsorarea circumferintei corporale si accelerarea disparitiei grasimilor suplimentare;
  • diminuarea si disparitia celulitei;
  • tratarea eficienta a celulitei si a vergeturilor;
  • silueta impecabila;
  • intensificarea circulatiei sanguine;
  • inlaturarea depunerilor minerale suplimentare.

Scopul masajului anticelulitic este acela de a remodela aspectul tesutului adipos si de a indeparta celulita intr-o proportie mare.

Specialista Abba Salon actioneaza asupra zonei afectate (picioare, fese, brate ...), in sesiuni repetate, astfel va reduce aspectul de coaja de portocala.

Principalul beneficiu al masajului anticelulitic este imbunatatirea circulatiei sanguine, ceea ce conduce la reducerea si eliminarea depunerilor grase in timp.

Presiunea directa si miscarile circulare elibereaza tensiunea locala de la nivelul muschilor, facilitand buna trecere a fluxului sangvin.

Eficacitatea masajului anticelulitic creste prin asocierea acestuia cu alte tratamente eficiente in eliminarea celulitei.

Recomandam sa se efectueze 2-3 sedinte pe saptamana. Celulita se amelioreaza semnificativ dupa un tratament de minim 5 sedinte. Recomandam sa completati efectele masajului anticelulitic cu o cavitatie corporala.

CAVITATIA CORPORALA - ideala in tratarea celulitei avansate!

Rezultatele procedurii sunt echivalentele lipoabsorbtiei chirurgicale, pierzand centimetri la fiecare sedinta, astfel se produce eliminarea completa a depozitelor adipoase, si nu doar diminuarea lor!

Efectul anticelulitic este GARANTAT! Cavitatia corporala se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa care provoaca comprimari si dilatari ale vacuolei de grasime. Datorita presiunii generate provoaca formarea de mici bule de gaz (bule cavitationale) si succesiva lor implozie, rupand in acest fel membranele celulelor adipoase. Odata dezintegrata celula adipoasa, tot continutul eliberat (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic catre ficat si rinichi, de unde se va elimina cu ajutorul unei foarte bune hidratari.

Beneficiile CAVITATIEI CORPORALE ULTRALIPO:

  • reactivarea microcirculatiei periferice si a drenajului lichidelor stagnante;
  • imbunatatirea tonusului si elasticitatii pielii;
  • eliminarea completa a aspectului de coaja de portocala;
  • elimina nodulii clasici celulitici;
  • realizeaza o buna oxigenare si revascularizeaza tesutul subcutanat.

In timpul tratamentului de la centrul de remodelare corporala Abba Salon puteti percepe un sunet mai mult sau mai putin intens, in functie de sensibilitatea auditiva individuala. In orice caz acest fenomen se verifica in primele sedinte apoi acesta se diminueaza. Tratamentul este placut si recomfortant. NU se simte in niciun caz durere.

Dupa tratamentul cu cavitatia ultralipo, datorita drenarii limfatice, probabil ca veti transpira mai mult decat de obicei, efect absolut firesc si pozitiv pentru ca asigura eliminarea temeinica a toxinelor.

Servicii dedicate exclusiv doamnelor!

Recomandam cu multa caldura ca masajul anticelulitic si procedura de cavitatie corporala sa fie insotite de o viata echilibrata, o dieta sanatoasa si suficienta miscare. Prin intermediul masajului anticelulitic, corpul se remodeleaza, asigurand o scadere semnificativa a centrimetrilor din talie si nu numai. Fiecare client poate sa obtina rezultate in functie de varsta, sex, starea generala de sanatate, alimentatie si frecventa tratamentului. Vei pleca de la noi relaxata si cu un corp mult mai frumos. Te asteptam oricand pentru un rasfat complet!

Ne puteti contacta la:

https://abbasalon.ro | office@abbasalon.ro | 0726 483 753

Servicii Marketing Digital si Optimizare SEO oferite de www.seo4prime.com. Reunim cele mai importante tehnici si tactici de optimizare si promovare online. Transforma bugetul de promovare din cheltuiala in investite profitabila, bazandu-te pe strategii care functioneaza.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Citește-ți bolile în talpă! Iată cum
Citește-ți bolile în talpă! Iată cum
ele mai multe dureri și afecțiuni sunt resimțite la nivelul tălpilor, loc unde se găsesc centri nervoși corespunzători fiecărui organ și părți a corpului. De aceea, atunci când...
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#salon masaj, #masaj, #masaj anticelulitic , #stiri life style