Make-up cu Mirela Vescan: Romancele, cele mai frumoase femei - de unde provine aceasta zicala

Miercuri, 07 Mai 2014, ora 11:49
4719 citiri
Make-up cu Mirela Vescan: Romancele, cele mai frumoase femei - de unde provine aceasta zicala
Foto: Mirela Vescan

Se spune ca romancele sunt printre cele mai frumoase femei din lume. Make-up artistul Mirela Vescan ne explica de unde provine aceasta expresie si cum trebuie procedeze femeile din tara noastra pentru a-si scoate in evidenta acest atuu.

Mirela Vescan explica pentru Ziare.com ca sunt sase categorii principale care clasifica tipul de piele umana si modul in care suporta expunerea la soare. Noi ne aflam pe o pozitie buna din punct de vedere al imunitatii pielii si pe o pozitie excelenta din punct de vedere estetic.

Specialistul mai spune ca pigmentul orange "de substrat" ofera pielii o culoare bej, parului o nuanta castanie frumoasa de maro, iar irisul este caprui, cald.

"Practic, daca analizam tabelul din imagine si celelalte categorii, este usor si placut de constatat ca, proportional vorbind, in raport cu populatia planetei...suntem o raritate....

Configuratia noastra este specifica acestei zone a Europei si atat. Pozitia este echilibrata si aceasta ecuatie rara de culori naturale ofera armonie, iata deci inca un motiv pentru care se spune ca romancele sunt cele mai frumoase femei din lume", a adaugat Mirela Vescan.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul la intalnirea de afaceri

Importanta culorilor alese

Make-up artistul a mai spus ca romancele ar trebui sa creada mai mult in acest lucru, explicand ca a intalnit multe femei, frumoase de altfel, care trateaza cu neincredere pozitia de lider in frumusete.

"Ce este de facut? Trebuie selectat stilul personalizat care 'flateaza' tenul bej si aici ma refer atat la femei, cat si la barbati si totul incepe de la culori...", a continuat ea.

Multe nuante de albastru, verde, roz si violet pot fi purtate frumos. Toate aceste culori se armonizeaza bine cu tenul si daca sunt alese-combinate cu grija, se poate contura un stil propriu, elegant, sic, original, dupa cum ne-a mai sfatuit specialistul.

Make-up cu Mirela Vescan: Cum alegi fondul de ten

Maro, alb, negru, gri, auriu, argintiu si culorile cardinale puternice defavorizeaza pielea bej - sa nu uitam asta.

La noi in tara negrul in vestimentatie este un numitor comun al "ocaziilor speciale", dar ar putea fi inlocuit cu succes de un bleomarin sau de un aubergine, iar celelalte culori pot fi folosite insa nu in exces.

"Nuanta parului, culorile folosite pentru machiaj si vestimentatie ar trebui recomandate de un stilist inainte de a se face greseli majore, mai ales cand sunt greu de amortizat si aici ma refer la alegerea culorii parului si la investitiile mari in farduri si haine scumpe", a mai spus Vescan.

Make-up cu Mirela Vescan: Cum alegem extensiile de gene pentru ochii apropiati

Unde gresesc romancele

Specialistul a adaugat ca a intalnit multe persoane care au adoptat un stil de imprumut, machiaj in serie, bronz in exces si un par vopsit cu efect de "decolorat".

"Toate acestea nu sunt firesti nici pentru persoanele care se afla pe pozitie de 'generator de stil' si eu caut in continuare un raspuns la intrebarea: De ce se intampla asa ceva si ce se asunde in spatele acestei dorinte de camuflare totala?

Mai ales in conditiile in care punctul de plecare este excelent, frumusetea naturala exista, de ce se cauta una artificiala?", a continuat ea.

Make-up artistul explica ca la inceputul fiecarui sezon revistele "glossy" ofera informatii complete si complexe despre tentindele in moda, cel putin zece variante pentru vestimentatie si cate cinci variante pentru coafura si machiaj, asa ca exista oferte generoase de stiluri, dar si flexibilitate fata de nou.

Make-up artist Mirela Vescan

www.mirelavescan.ro

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul pentru tenul alb

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Frumusete versus stil, #Mirela Vescan machiaj, #Mirela Vescan makeup, #Mirela Vescan sfaturi machiaj, #romance frumusete , #frumusete
Comentarii