Mai sunt barbatii romantici in secolul vitezei?

Advertorial
Joi, 25 Martie 2021, ora 17:39
7212 citiri
Mai sunt barbatii romantici in secolul vitezei?
buchet de flori FOTO: bloomeria.ro

Traim in secolul vitezei, acum mai mult ca niciodata lucrurile se misca cu o viteza uluitoare, totul in viata noastra se misca cu o viteza uluitoare. Multi task-ingul a devenit ceva obisnuit, suntem obisnuiti sau fortati sa ne impartim cele 24 de ore ale zilei intre job, afacere, familie si prieteni.

Intrebarea este: mai pot fi barbatii romantici intr-o era in care avem impresia ca timpul nu ne ajunge, mai pot barbatii sa acorde aceasi atentie femeii din viata lor, cand taskurile zilnice pot parea complesitoare cate odata?

Raspunsul este DA, indiferent cat de ocupati putem fi intotdeauna trebuie sa existe timp si pentru sotie sau iubita. Un simplu te iubesc si un buchet de flori pot arata femeii iubite ca inca reprezinta centrul universului tau.

Florile pot fi acel ingredient magic care pot arata persoanei iubite din viata noastra ca raman in mintea si inima noastra indiferent de sarcinile zilnice, de timpul limitat de care dispunem sau stresul cotidian.

O seara in doi, alaturi de un buchet de flori si o sticla de vin pot transforma o seara obisnuita intr-o poveste continua de dragoste, impreuna cu un zambet si un "te iubesc" pot da nastere unei atmosfere romantice.

Asadar ca barbat al secolului 21, ocupat in permanenta cu jobul sau businessul sau, poti deveni aceea persoana calda in caminul conjugal alaturi de iubita sau sotie, tot ce ai nevoie este un buchet de flori, un zambet larg si un "te iubesc sincer".

Este timpul sa nu mai stai pe ganduri si sa ii faci o surpriza femeii din viata ta, Bloomeria este o florarie online care de-a lungul timpului a fost complice a mii de barbati. Poti transforma chiar aceasta zi intr-una speciala, tu si un buchet de flori poti fi aceea raza de soare pentru sotia sau iubita ta.

Bloomeria iti ofera posibilitatea ca doar din 3 clickuri sa comanzi unul din miile de buchete de flori superbe, care iti poate fi livrat acasa sau la birou in mai putin de 3 ore sau in intervalul dorit de tine, mai mult in Bucuresti beneficiezi de transport gratuit in fiecare zi a saptamanii.

La fiecare comanda poti adauga o cutie de bomboane sau o sticla de vin ori sampanie pentru ca seara in doi sa fie de neuitat.

Alege din mii de buchete de trandafiri, buchete de bujori sau lalele, aranjamente florale din trandafiri sau lalele, o explozie de culori si parfumuri gata sa incante si cele mai pretentioase doamne.

Cu totii meritam un zambet pe fata si o raza de soare in suflet cu atat mai mult iubitele noastre, Bloomeria a adus zambete si clipe de neuitat pentru mii de cupluri, alege si tu un zambesti alaturi de noi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a declarat, joi, 18 aprilie, la Realitatea Plus, că este dispus să candideze la Primăria Capitalei în locul lui Cătălin Cîrstoiu, dacă PSD îi cere...
#flori, #bloomeria, #buchet de flori, #aranjamente florale , #stiri life style