Lucruri inestimabile pentru care uitam sa le multumim celor mai buni prieteni

Sambata, 18 Octombrie 2014, ora 11:10
9894 citiri
Lucruri inestimabile pentru care uitam sa le multumim celor mai buni prieteni
Foto: Lifehack

Datorita celor mai buni prieteni putem afirma ca viata noastra merita traita. Acestia sunt langa noi nu doar in momentele bune, ci si atunci cand trecem prin greutati.

Sunt o multime de lucruri nepretuite, mentionate de Lifehack, pentru care trebuie sa le multumim celor mai buni prieteni.

Pentru sinceritate, chiar si atunci cand nu vrei sa auzi adevarul

Uneori adevarul deranjeaza, insa atunci cand vine de la cel mai bun prieten, este putin mai suportabil. Cel mai bun prieten stie ca vei avea incredere in el daca va fi mereu sincer cu tine, increderea sta intotdeauna la baza prieteniei.

Pentru ca iti ridica moralul

Oricand stai in preajma celui mai bun prieten starea ta de spirit devine automat mai buna. Stii ca esti cu cineva care te cunoaste foarte bine si poti fi tu insuti in compania lui, ceea ce iti va crea o stare de spirit excelenta.

Pentru obiceiurile comune, uneori amuzante

Nu ati fi devenit cei mai buni prieteni daca nu aveati anumite obiceiuri comune, de care sa va bucurati indiferent de reactia celor din jur.

Pentru altruism

Cel mai bun prieten te inspira sa fii o persoana mai buna. Prin viata de zi cu zi arata cum sa ii pui pe altii mai presus de propria persoana si cum sa te bucuri cand faci acest lucru. Este nevoie de o persoana speciala pentru asta, daca esti suficient de norocos pentru a avea acest tip de persoana, cum este cel mai bun prieten, pretuieste-o.

Pentru ca stie cand e ceva in neregula cu tine si actioneaza in consecinta

Pe cel mai bun prieten nu il poti pacali, stie cand ceva nu e in regula cu tine, chiar si atunci cand incerci sa-i ascunzi asta. Indiferent de problema prin care treci, va sti cum sa te ajute sa o depasesti.

Pentru ca se gandeste la tine

Un simplu "ce mai faci" sau "cum a fost ziua ta" iti poate schimba instantaneu ziua. Cel mai bun prieten te contacteaza doar sa te salute, pentru ca se gandeste la tine. Este un sentiment minunat sa cunosti pe cineva caruia sa-i pese de tine atat de mult.

Pentru ca nu te judeca

Acesta este una dintre cele mai importante aspecte ale unei adevarate prietenii pentru care uitam sa multumim. Nu luam mereu cele mai bune decizii, insa amicii nu ne judeca pentru asta. Ne asculta fara a gandi rau in privinta noastra, ne cunosc suficient si ne accepta neconditionat.

Pentru ca tine legatura cu tine si de la distanta

Distanta poate afecta o multime de relatii, insa cel mai bun prieten gaseste metode de a tine legatura in ciuda acestui aspect, care face parte din viata noastra. Si face acest lucru pentru ca ii pasa, nu pentru ca trebuie.

Pentru ca iti e alaturi la bine si la greu

Indiferent de situatiile prin care treci, poti conta pe cel mai bun prieten ca va fi de partea ta. Fie ca treci printr-un moment delicat in viata ta, fie printr-o pierdere - stii ca poti conta intotdeauna pe el.

Pentru toate amintirile placute impreuna

Sa recunoastem: viata pur si simplu nu ar fi la fel de distractiva fara cel mai bun prieten. Poti imparti multe amintiri, astfel lucrurile devin interesante si distractive. Fara prietenii buni nu ar fi atatea experiente uimitoare de care sa-ti amintesti.

Pentru ca si-a schimbat planurile pentru a te ajuta

Un bun prieten te va ajuta chiar si atunci cand acest lucru nu prea e la indemana. Fie ca te ia de la aeroport la ora de varf sau isi schimba planurile pentru tine. O prietenie adevarata nu este intotdeauna convenabila.

Pentru incurajare atunci cand te abati de la drumul drept

Uneori ai nevoie doar de un mic impuls suplimentar. Cel mai bun prieten te incurajeaza sa faci unele schimbari si are incredere ca nu vei da gres. Stie ce cuvinte de incurajare sa foloseasca pentru a te aduce din nou pe drumul cel bun.

Pentru ca te scoate din cochilia ta

Cel mai bun prieten te va duce in anumite locuri unde sa cunosti oameni pe care pe cont propriu nu i-ai intalni, fara teama de a incerca lucruri noi.

Pentru ca, pur si simplu, exista!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#multumiri pentru prieteni buni, #motive multumire prieteni buni, #cei mai buni prieteni , #prieteni