Lucru de la munte

Advertorial
Joi, 25 Martie 2021, ora 16:56
3554 citiri
Lucru de la munte
lucru de la munte FOTO: cardavantaj.ro

Daca tu si jumatatea ta sunteti nevoiti sa lucrati de acasa in perioada asta, probabil stii deja cat de enervanta poate deveni o zi de lucru, cu dor de birou, cu acelasi decor, cu dificultatea de a separa munca de viata cotidiana. Uitam ca munca de acasa nu ne obliga neaparat sa ramanem acasa. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa muncim, desigur, insa putem schimba locatia pentru a ne mai desprinde putin de rutina. Inchirierea unei cabane mici la munte, doar pentru doi, poate sa fie solutia ideala. O saptamana e suficient. Inainte sa pleci, nu uita sa bifezi cateva achizitii, precum o geaca mai buna sau pantaloni caldurosi, cheltuieli care nu sunt deloc apasatoare, mai ales cand ai un card de credit. Iata cateva argumente pentru o astfel de expeditie, in care imbini utilul cu placutul.

Aer curat

Daca locuiesti intr-un oras aglomerat, probabil ca iti amintesti cu nostalgie momentul in care ajungi la munte, iesi din masina si simti aerul proaspat, lipsit de poluare. Rupti de civilizatie, va puteti bucura de un peisaj frumos in locul tapetului din sufragerie si de sunetele pasarilor in locul tramvaielor. Daca veti gasi o cabana care sa aiba si terasa, in cazul in care nu sunteti foarte frigurosi, puteti lucra si afara, cu o ceasca de ceai alaturi.

Sunteti doar voi doi

Nu-ti mai vezi vecinii, nu te mai tulbura nimeni. Cand oamenii stiu ca esti plecat, au tendinta de a te lasa in pace. Uneori ai nevoie sa fii lasat in pace. Pana la urma, relatia voastra poate avea de castigat din timpul petrecut impreuna, departe de casa.

Concentrare in relaxare

Atunci cand esti stresat, e greu sa te concentrezi pe ce ai de facut. Cu cat esti mai relaxat, cu atat reusesti sa vezi lucrurile mai clar. Cand esti in natura, parca presiunea de zi cu zi incepe sa scada si astfel rezolvi problemele cu o mai mare usurinta. Te ocupi de munca intr-un mod mai sanatos si apoi reusesti sa te bucuri si de timpul liber impreuna cu persoana iubita, fiind mai prezent.

Seara de seara

Dupa program, totul poate fi diferit fata de acasa. Poate o sa va uitati uneori si la televizor, e timpul vostru, faceti ce considerati ca o sa va aduca relaxare. Insa in unele seri, in loc sa stati in bucatarie si sa va uitati la stiri, puteti sa faceti un gratar in curte si dupa masa sa va uitati la stele, atunci cand cerul e senin.

Chiar daca e pentru o saptamana sau doar cateva zile, o desprindere de la rutina, in siguranta, e mereu bine venita. Si cu un card bun precum CardAvantaj, cheltuielile nu o sa fie un factor de stres.

Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
Strat nou de zăpadă de peste jumătate de metru la munte. Avertisment pentru turiști
Strat nou de zăpadă de peste jumătate de metru la munte. Avertisment pentru turiști
Un strat de zăpadă de aproximativ 30 de centimetri s-a depus la munte, la altitudini mai mari de 1800 de metri, în urma ninsorilor din ultimele zile, la altitudini de peste 2200 de metri zăpada...
#lucru de la munte, #munte , #stiri life style