Karine.ro - Un nou jucator pe piata gentilor si servietelor din piele naturala premium

Advertorial
Marti, 26 Ianuarie 2021, ora 18:40
8174 citiri
Karine.ro - Un nou jucator pe piata gentilor si servietelor din piele naturala premium

Karine.ro este cel mai nou jucator pe piata gentilor si servietelor din piele naturala. Magazinul online care comercializeaza exclusiv produse din piele naturala se adreseaza in special doamnelor si domnilor care pun pret pe accesorii de cea mai buna calitate si care isi doresc sa aiba o aparitie impecabila in orice context.

Karine.ro importator si distribuitor autorizat Tuscany Leather Italia

Pornind de la nevoia de a oferi clientilor o experienta completa atunci cand mizeaza pe produsele din gama, Karine.ro printr-o gama variata de modele si culori la produsele comercializate, duce rafinamentul la un cu totul alt nivel. Karine.ro este importator si distribuitor autorizat in Romania pentru Tuscany Leather Italia, unul dintre cele mai consacrate si apreciate branduri din lume, datorita calitatii si unicitatii produselor.

Toate modelele de genti de piele, serviete de piele, precum si restul accesoriilor pe care sunteti invitati sa le descoperiti in magazinul online sunt Made in Italy, ca o confirmare a calitatii si bunului gust, valori pe care italienii le-au cultivat intotdeauna.

Arta mestesugului Toscan renumita de secole si consacrata in toate colturile lumii se regaseste in fiecare detaliu al produselor pe care le gasiti pe Karine.ro. Detaliile atent realizate desavarsesc fiecare piesa confectionata din piele naturala premium.

Varietate mare de produse din gama premium

Toate produsele de pe Karine.ro, genti dama de umar si de mana, genti barbati de umar, borsete pentru barbati, genti business pentru barbati si dama, serviete de piele, genti laptop, rucsacuri, portofele si genti de voiaj, sunt produse de lux, premium, ideale pentru doamele si domnii care doresc sa isi completeze tinutele cu cele mai rafinate accesorii.

Produsele Made in Italy pe care le poti cumpara de pe Karine.ro se remarca prin faptul ca sunt autentice, se vand cu sigiliu si holograma si fiecare piesa achizitionata are o garantie de 2 ani. In plus, clientii beneficiaza de avantajul livrarii rapide din stoc in 24 de ore si de transport gratuit indiferent de valoarea comenzii.

Produsele pe care le gasesti pe Karine.ro se diferentiaza printr-o serie de detalii. In primul rand, acestea sunt realizate tinandu-se cont de cele mai noi tendinte si vin sa surprinda prin linii de design cu totul deosebite, moderne, adecvate in numeroase ocazii. In privinta culorii, este imposibil sa nu gasesti ceea ce iti place. Calitatea exceptionala, finisajele atent realizate si saculetul de protectie individual al fiecarui produs te vor cuceri si te vor transforma intr-un client fidel al acestor accesorii.

Genti, borsete, serviete realizate din piele naturala Full Grain

Pe Karine.ro, gasesti produse realizate din piele naturala Full Grain, accesorii metalice si captuseala din bumbac, adica exact acele elemente specifice doar unui produs de lux, durabil si confortabil, care desavarseste o tinuta eleganta si stilata.

Un produs Tuscany Leather este rezultatul a sute de ani de experienta in pielarie si tabacit. Si chiar daca moda s-a schimbat si stilurile au evoluat sau au fost reinterpretate, aceasta arta mostenita de la mestesugarii italieni de altadata nu s-a pierdut pana in zilele noastre, ba chiar este dusa mai departe prin cele mai deosebite modele de produse din piele naturala, iubite in intrega lume. Produsele Tuscany Leather se inscriu in stilul clasic, rafinat, usor de purtat, care ramane viu si actual, indiferent de trecerea timpului. Atentia la detalii este foarte importanta si este primul lucru pe care il vei remarca in momentul in care vei tine in mana un produs premium din piele naturala achizitionat de pe Karine.ro.

Produsele prezentate si vandute pe Karine.ro sunt realizate urmand etapele folosite in metodele traditionale de realizare a obiectelor din piele. Pielea naturala atent selectionata pentru a fi de cea mai buna calitate este tabacita conform vechilor practici, folosind taninuri vegetale, fapt ce ajuta la protectia mediului inconjuratior. Tabacirea naturala a pielii este cu atat mai valoroasa in intreaga poveste a realizarii unui produs din piele, datorita faptului ca ofera calitati unice cum ar fi culorile calde care rezulta in final si care fac ca suprafata sa aiba o stralucire usoara, acel finisaj pe care cei care sunt adeptii produselor premium nu au cum sa nu il caute, sa il recunoasca si sa il aprecieze.

Karine.ro - eleganta, stil, bun-gust, rafinament

Fiecare produs din piele naturala pe care il descoperi pe Karine.ro este o declaratie de stil, este un obiect unic venit sa iti completeze look-ul si sa iti accentueze personalitatea. Dar fiecare produs din piele naturala Tuscany Leather de pe Karine.ro mai are ceva - are in spate o poveste frumoasa despre pasiunea unor veritabili artisti indragostiti de acest mestesug vechi si mereu actual si despre dorinta de a darui celor care stiu sa aprecieze valoarea si calitatea, cele mai bune produse de pe piata.

Si pentru ca o femeie, oricat de multe genti ar avea in dulap, parca niciodata nu are suficiente, pe Karine.ro exista o gama variata de modele, stiluri si culori de genti, atat pentru ocaziile formale in care o femeie are nevoie de un accesoriu minimalist si practic, cat si pentru momentele in care geanta devine cea mai importanta parte a tinutei, asa cum se intampla in timpul liber, cand mereu este utila pentru a mai pune cateva lucruri in ea.

Atunci cand o femeie alege geanta de piele naturala executata impecabil pana in cele mai mici detalii va emana incredere, putere si rafinament la fiecare pas. Nici barbatii nu sunt lasati in umbra, pentru ca pe Karine.ro se regasesc numeroase modele care le sunt dedicate. Fie ca vorbim de genti, serviere sau portofele pentru barbati, toate au fost realizate pornind de la prototipul barbatului puternic, autentic, care stie sa aprecieze si sa poarta un astfel de accesoriu.

Cele mai multe dintre modelele pe care clientii le gasesc pe Karine.ro sunt ideale pentru tinutele de zi cu zi, pe care le completeaza cu succes. Gentile de piele naturala devin astfel tusa de care oricine are nevoie pentru a-si defini o tinuta smart-casual, potrivita la birou sau la intalnirile oficiale.

O geanta premium si in general orice produs din piele care se incadreaza in aceasta categorie este o investitie importanta atat pentru femei, cat si pentru barbati. Este un accesoriu util ce trebuie sa fie potrivit cu stilul si personalitatea persoanei care il poarta, iar atunci cand este ales cu atentie, tinand cont sa indeplineasca toate standardele de calitate si sa fie realizat din piele naturala veritabila, poate sa isi faca loc in garderoba pentru cateva sezoane la rand, fara sa arate invechit sau demodat.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#genti, #genti piele, #genti dama, #genti barbati , #stil