Jay Shetty prezinta mult asteptata sa carte care transmite intelepciunea valoroasa a unui calugar

Advertorial
Luni, 05 Aprilie 2021, ora 16:39
5511 citiri
Jay Shetty prezinta mult asteptata sa carte care transmite intelepciunea valoroasa a unui calugar
Gandeste ca un calugar FOTO: eusunt.ro

Autorul este un superstar pe retelele de socializare si gazda podcast-ului "On Purpose", unde i-a avut ca invitati pe Alicia Keys, Khloe Kardashian si Kobe Bryant. In "Gandeste ca un calugar", Jay Shetty distileaza intelepciunea atemporala pe care a invatat-o in calitate de calugar si o expune cu pasi practici pe care oricine ii poate face pentru a trai o viata mai linistita.

Dupa trei ani petrecuti in India pentru a deveni calugar, timp in care a meditat patru-opt ore in fiecare zi si si-a dedicat viata pentru a-i ajuta pe ceilalti, s-a intors la Londra si si-a instruit prietenii in materie de wellness, scop si mindfulness. De atunci, Jay Shetty a devenit unul dintre cei mai populari lideri de gandire din lume.

In aceasta carte inspiratoare, "Gandeste ca un calugar", profunda si plina de forta, Jay Shetty se bazeaza pe experienta si cunostintele sale dobandite in cei trei ani in India. Ne arata cum sa eliminam obstacolele si sa ne atingem potentialul si puterea. In aceasta carte, autorul dezvaluie cum sa depasim gandurile si obiceiurile negative si sa castigam calmul si scopul gasit in noi. Sunt sfaturi si exercitii pe care le poate aplica fiecare pentru a reduce stresul si a imbunatati relatiile cu ceilalti.

Cand gandesti ca un calugar, vei sti cum sa depasesti negativitatea, cum sa nu mai gandesti excesiv, vei afla de ce comparatia ucide iubirea, cum sa-ti folosesti frica in avantajul tau, cum sa inveti de la toata lumea, cum sa gasesti scopul tau in viata si multe altele.

"Poate ca te intrebi: Cu ce m-ar putea ajuta sa gandesc ca un calugar aici, in lumea de azi? In primul rand, ei nu s-au nascut calugari. Sunt oameni care provin din tot felul de medii si care au ales sa se schimbe. Matthieu Ricard, "Cel mai fericit om din lume", a fost inainte biolog. Andy Puddicombe, cofondatorul aplicatiei pentru meditat numita Headspace, s-a antrenat sa faca parte din trupa unui circ. Cunosc calugari care au lucrat in domeniul financiar sau au facut parte dintr-o trupa rock. Au crescut la fel ca tine, mergand la scoala si copilarind intr-un orasel. Nu e nevoie sa aprinzi lumanari in casa, sa mergi descult sau sa publici poze cu tine in postura copacului pe un varf de munte. A fi calugar e un mod de gandire pe care oricine il poate adopta."

"Gandeste ca un calugar", cuprinde trei parti - Partea I - Renunta, Partea II - Dezvolta-te, Partea III si o anexa - Testul vedic de personalitate. Este un instrument practic care te va ajuta sa-ti antrenezi mintea pentru a-ti gasi linistea si scopul in viata de zi cu zi.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#gandeste ca un calugar, #carti, #Jay Shetty , #stiri life style