Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Life style > frumusete
A   A   A

Implantul de par Q-FUE avansat si tratamentul pentru par cu celule stem

Implantul de par Q-FUE avansat si tratamentul pentru par cu celule stem
(P) Procedura pentru implant de par Q-FUE este o tehnica avansata de extractie a parului donator prin care unitatile foliculare individuale (in starea lor naturala, in grupuri de fire de par) sunt extrase unul cate unul, iar apoi sunt transplantate in regiunea beneficiara a pacientului.

Tehnica Q-FUE (Quality Follicular Unit Extraction) este metoda cea mai evoluata si cel mai putin invaziva dintre toate tehnicile de transplant de par existente. Aceasta presupune utilizarea unor instrumente originale, patentate, precum si tehnici si protocoale complexe, atat preoperator cat si intra- si postoperator. Astfel putem sa obtinem rezultate la o densitate cat mai mare posibila, cu aspect natural.

Gratie tehnicii Q-FUE, suntem prima clinica de implant de par din lume care a realizat cu succes restaurarea parului la pacienti cu piele grefata si/sau cicatrici post-arsura, avand rezultate excelente care sustin pacientii in reintegrarea sociala.
Avantajele tehnicii Q-FUE:

- Este cel mai putin invaziva metoda de transplant de par, practic nefiind o adevarata operatie chirurgicala
- Sangerare este redusa mult in timpul interventiei
- Recuperare imediata dupa operatie (vindecare rapida in doar cateva zile, iar semnele dispar in totalitate dupa 10-15 zile)
- Nu lasa cicatrici vizibile
- Nu exista senzatia neplacuta de amorteala ca dupa metoda STRIP (o metoda prin care se preleveaza o fasie din scalp, din care se extrag apoi grafturile)
- Se pot face lejer doua sesiuni de implant in doua zile succesive, daca zona donatoare a pacientului ne permite
- Se mai pot face alte interventii de-a lungul timpului, daca este necesar, metoda fiind non-invaziva
- Un rezultat excelent cu aspect natural!
Poti scapa de caderea parului cu ajutorul tratamentului pentru par cu celule stem

Procedura revolutionara de tratament pentru par cu celule stem ajuta la cresterea vascularizatiei la nivel capilar, imbunatatind calitatea firelor de par, dar mai ales la supravietuirea foliculilor de par transplantati. Reprezinta unul dintre cele mai eficiente tratamente impotriva caderii parului!

Dr. Felix Hair Implant este singura clinica din Romania care ofera acest tip de tratament impotriva caderii parului, cu rezultate deosebite in restaurarea capilara.

Recoltarea si extragerea celulelor stem

Primul pas il reprezinta recoltarea celulelor grasoase printre care se gasesc celulele stem modate deja pe transformare vasculara, urmand ca in etapele urmatoare sa le separam si sa le implantam in zonele necesare.
Procedura consta in anestezie la locul de intrare a canulei si recoltarea celulelor grasoase la circa 1,5 cm adancime fata de tegument, o zona cunoscuta pentru cantitarea mare de celule stem existente. Dupa recoltarea celulelor grasoase, printr-o actiune mecanica de centrifugare separam celulele stem de celulele grasoase.

Implantarea celulelor stem pentru restaurarea capilara

Implantarea celulelor stem se face cu ace de calibru 27, la o adancime de 0,7 cm pana la maxim 1 cm, acestea urmand a se tranforma in vase sangvine, care vor 'sutine' foliculii de par.

Intreaga procedura necesita circa 15 minute, nu necesita o pregatire prealabila a pacientului, iar recuperarea este instantanee.Care sunt indicatiile tratamentului pentru par cu celule stem
Tratamentul cu celule stem este indicat atat pacientilor patologici, cat si celor cu alopecie androgenetica. In cadrul clinicii noastre am tratat pacientii din Colectiv pro-bono, aducand de curand acest tratament cu celule stem care imbunatateste vascularizatia sub zonele grefate de piele de la nivelul scalpului, imbunatatind astfel calitatea firului de par si a foliculilor existenti, dar si supravietuirea firelor de par implantate.

Dr. Felix Popescu
Director Medical Clinca Dr. Felix Hair Implant
https://www.drfelixhairimplant.ro
Facebook ShareTweet
 Joi, 07 Noiembrie 2019, ora 14:52
 Autor:Advertorial

 Articol citit de 630 ori

Citeste si: