Implantul de par, procedura estetica preferata de tot mai multe vedete

Advertorial
Vineri, 06 Martie 2020, ora 09:00
33815 citiri
Implantul de par, procedura estetica preferata de tot mai multe vedete

(P) Barbatii care au apelat deja la interventia de implant de par sustin ca viata lor s-a imbunatatit vizibil. Motivul?! Si-au recapatat stima de sine si au acum o viata sociala mult mai activa, fiind remarcati in orice imprejurare.

Interventia de implant de par prin metoda FUE este cea mai apreciata si populara tehnica pentru a scapa definitiv de inestetica chelie. Chiar si vedetele au ales aceasta procedura estetica pentru a-si imbunatati aspectul fizic.

Christian Sabbagh, Stefan Stan, actorul Razvan Oprea, Alex Ferariu, Radu Tudor si Lucian Hugeanu Halas sunt doar cativa dintre barbatii din showbiz care au apelat la medicii specialisti de la LookClinic si care deja se pot mandri cu rezultatele pe care le-au obtinut.

"Fiecare pacient care ajunge in clinica noastra este tratat cu maxima atentie si implicare. Inca de la consultatie, explicam exact care sunt rezultatele pe care le putem obtine si tinem cont intotdeauna de dorinta clientului.

Metoda FUE folosita in clinica noastra garanteaza aceste rezultate pentru intreaga viata. Controlul complet al adancimii, directiei si unghiului in care este plasat foliculul de par asigura rezultate 100% naturale pe viata", a explicat dr. Panagiotis Vogiatzis, medic dermatolog si director medical LookClinic.

Cui se adreseaza interventia de implant de par?

Interventia de implantare prin metoda FUE este recomandata persoanelor ce isi doresc o imbunatatire a aspectului fizic. O prima conditie ar fi ca alopecia sa fie stabilizata si sa existe suficient par in zona donatoare.

De asemenea, la fel de important este ca pacientul sa nu sufere de afectiuni grave si sa nu prezinte cicatrici in zonele ce vor fi implantate.

Rata de viabilitate a grefelor prelevate de noi este de peste 90%, in vreme ce media industriei este de 50%, conform studiilor.

Este o procedura dureroasa? Cat dureaza aceasta interventie?

Vreau sa stiti ca este o procedura sigura si total nedureroasa. Implantul prin metoda FUE se desfasoara sub anestezie locala, iar in timpul interventiei va puteti relaxa, asculta muzica, puteti privi la televizor sau chiar adormi.

In ce consta interventia de implant de par?

Implantul de par incepe cu faza de extractie.

Foliculii de par sunt extrasi, manual, unul cate unul, din zona donatoare, folosind implanter-ul, un instrument chirurgical de unica folosinta, cu diametrul mai mic de 1 milimetru.

Foliculii sunt apoi pastrati la o temperatura specifica, intr-o solutie care ii ajuta pana la implantare.

Grefele nu se separa, nu se taie si nu se manipuleaza in niciun fel. Urmeaza apoi faza de implantare, cand foliculii de par sunt implantati direct in regiunea cu probleme, folosind un implanter.

E foarte important ca nu se cresteaza scalpul si nu se creaza orificii anterior, ca in cazul tehnologiilor mai vechi, astfel incat nu vor exista nici cicatrici.

Care sunt costurile unui implant de par?

Pretul unei interventii depinde de numarul de grefe implantate. Incepe de la 1560 euro si poate ajunge pana la 4700 euro. Pacientii care isi doresc aceasta interventie pot beneficia si de un sistem avantajos de rate.

Cand sunt vizibile rezultatele?

Dupa aproximativ 2-3 luni de la interventie incepe procesul de crestere a parului transplantat, aproximativ 1 cm pe luna, fiind necesare cel putin 6 luni pentru a se vedea o crestere semnificativa. Rezultatele finale sunt insa vizibile la 9 luni de la transplant.

Parul implantat nu va cadea. Cu toate acestea, aplicatiile locale de minoxidil sunt recomandate pentru a preveni subtierea si caderea parului existent.

Mai multe detalii gasiti pe pe www.lookclinic.ro.

Urmariti canalul de YouTube al Lookclinic Bucuresti!

Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică, 28 aprilie, întrebată dacă mai negociază cu Cristian Popescu Piedone şi mai speră ca acesta să se retragă din...
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Alianţei Dreapta Unită la Primăria Iaşi, Marius Bodea, a declarat după înregistrarea candidaturii sale la Biroul Electoral Municipal că pe 9 iunie bătălia se va da „între...
#implant par, #clinica implant par, #implant par FUE , #frumusete