Ia lectii de stil de la barbatii celebri (Galerie foto)

Joi, 15 Decembrie 2011, ora 07:02
15744 citiri
Ia lectii de stil de la barbatii celebri (Galerie foto)

Poate ca barbatii nu sunt atat de interesati de cumparaturi, haine si accesorii precum femeile, dar preocuparea pentru aspectul lor fizic si grija pentru cum arata devin tot mai vizibile.

Atunci cand vine vorba sa isi aleaga hainele, ca si femeile, ei recurg la modelele de la televizor. Astfel, este important ca persoana care te motiveaza sa iti definesti stilul sa fie o adevarata muza, un model, chiar daca este vorba de infatisare, stil.

Iata care sunt cel mai bine imbracate vedete masculine, potrivit Ehow:

George Clooney: sunt mai multe lucruri de admirat la el decat talentul de a ramane un vesnic burlac. Arata intotdeauna impecabil, stilul sau clasic, dar sic, atragand femei de toate varstele. Il poti imita punand o camasa alba simpla pe sub un costum cu taieturi moderne.

Davis Beckham: de cand acest urias al fotbalului si-a facut aparitia a fost mereu in topul celor mai bine imbracati barbati. In 2007 a fost imaginea Armani pentru o linie de lenjerie intima, iar de atunci a pozat in reviste precum "Details" sau "W". Mai nou, si-a scos propria linie de lenjerie intima.

Johnny Depp: cati barbati cunosti care sa arate bine dupa ce au folosit creion de ochi? Probabil doar pe Johnny, care ar arata la fel de bine in orice situatie, datorita atitudinii sale cameleonice, care se pliaza pe orice situatie. Este un om cu o alura misterioasa, relaxata, care reuseste sa-si tina viata personala departe de lumina reflectoarelor. Stilul predominant este unul vintage, mai multe straturi de haine, de obicei lungi, palarii si ochelari de soare inediti.

Kayne West poate ca a facut o gafa, atunci cand a urcat pe scena si a incercat sa-i ia trofeul din mana frumoasei Americii, Taylor Swift, la American Music Awards din 2004. Multa lume a uitat, insa, de acest eveniment si a ajuns sa-l admire pe artist si pentru stilul sau vestimentar. Asta poate pentru ca el este mereu in primul rand la prezentarile de moda ale unor creatori precum Cristopher Kane.

Justin Timberlake: acest cantaret si actor a parcurs un drum lung de cand s-a lansat. Evolutia sa este remarcabila de la 'N Sync pana astazi, mai ales daca tinem cont de greselile vestimentare de pe vremea cand se intalnea cu Britney. In prezent este unul dintre cei mai stilati barbati celebri, cu un stil bine conturat, care da tonul in moda. Si el emana un aer de lejeritate remarcabil, in orice ar fi imbracat.

Ryan Gosling: fost membru Mouseketeer, el si-a dezvoltat un stil propriu, ce poate fi luat ca exemplu. Cateodata prefera sa ramana simplu, imbracandu-se cu un costum negru ori bleumarin, insa nu fuge nici de imprimeuri, fiind vazut nu o data abordand carourile.

Brad Pitt: atat viata de familie, cat si cariera sunt fara defect in cazul sau, asa cum se poate spune si despre tinutele lui. De obicei relaxat si simplu, el stie cum sa apara si pe covorul rosu alaturi de frumoasa sa partenera. Opteaza pentru tonuri neutre, precum negrul, carbunele si chiar bejul.

Dwyane Wade: nu este doar un star desavarsit in NBA, dar are si un simt al modei dezvoltat. Stie cum sa isi aleaga intotdeauna tinutele astfel incat sa ii reprezinte stilul tineresc, plin de culoare, dar sa arate si elegant. Spre exemplu, cine ar fi crezut ca o pereche eleganta de pantaloni de stofa crem, pantofi roz, camasa in carouri, cravata in dungi si un sacou albastru ar arata atat de bine impreuna?

Tom Ford: el nu este doar pasionat de moda, ci are un rol si in crearea ei. A fost creator principal la Yves Saint Laurent si acum isi produce propria marca, stiind mai bine decat oricine cum sa arate impecabil. Pe cat de simplu pare de copiat stilul sau, pe atat este de greu.

Bradley Cooper: actorul din Hangover nu are nici pe departe un aer de mahmureala in viata reala, fiind in permanenta proaspat prin tinutele pe care le alege. El asorteaza de obicei sacoul si cravata cu o pereche de jeansi simpli. Alteori, isi pune un tricou lejer si pantofi dintre cei mai trasniti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#moda barbati sfaturi, #haine barbati idei, #vestimentatie barbati, #barbati haine stil vedete, #cele mai stilate vedete, #barbati show biz stilati , #stil