Guess - un brand pe cat de apreciat, pe atat de accesibil

Advertorial
Joi, 04 Iunie 2020, ora 12:08
15910 citiri
Guess - un brand pe cat de apreciat, pe atat de accesibil

Cand vine vorba de brand-uri care au un cuvant de spus in ceea ce priveste moda, Guess este printre primele care ne vin in minte. Si acest lucru se intampla probabil datorita numarului mare de clienti pe care ii are in toata lumea, unii dintre acestia fiind chiar fani declarati ai brand-ului, preferand sa opteze doar pentru haine, incaltaminte si accesorii marca Guess.

Scurt istoric al brand-ului Guess

Aceasta companie a aparut inca din 1981 in America, fiind fondata de catre Paul Marciano si cei trei frati ai sai: Maurice, Georges si Armand.

Desi pana la aparitia brand-ului, niciunul dintre acestia nu au avut vreo legatura cu lumea modei, se pare ca au reusit sa puna bazele unei afaceri de foarte mare succes - succes ce se mentine si in ziua de azi.

Numele pare sa ne incite sa ghicim ceva si a fost inspirat dintr-un panou publicitar apartinand firmei McDonalds.

Guess a reusit sa redefineasca conceptul de denim, care pana atunci era asociat doar cu materialul din care erau confectionate salopetele de lucru.

Prima pereche de jeans lansata de Guess a purtat denumirea de Marylin Jeans - un model de blugi slim fit cu trei fermoare, foarte sexy si apreciat de catre femeile de la acea vreme. Inspiratia numelui a venit de la celebra Marilyn Monroe, un icon al feminitatii si al frumusetii.

In special Paul si Maurice Marciano si-au dedicat viata creand pantofi, genti, haine, ceasuri de dama si barbatesti prin care au reusit sa lanseze noi si noi trenduri in materie de fashion de-a lungul timpului.

B-Mall - furnizor important al produselor Guess in Romania

B-Mall este un magazin online in cadrul caruia se regasesc articole ale unora dintre cele mai renumite branduri de la nivel international: Guess, Jimmy Choo, Armani, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Moschino, Dolce & Gabbana si multe altele.

B-Mall este pentru cei pasionati de shopping-ul de calitate, cu produse originale si de marca. In oferta magazinului regasim articole pentru femei, barbati, dar si pentru copii, grupate pe categorii. De asemenea, organizarea site-ului ne ofera posibilitatea de a cauta produse si dupa brand.

Unul dintre cele mai apreciate si mai indragite brand-uri din cadrul acestui magazin este fara doar si poate Guess. Guess se caracterizeaza prin calitate si stil la pret accesibil.

Spre deosebire de alte brand-uri de renume, Guess are produse pliabile pe orice buget, pastrand totusi calitatea si stilul glamour care il defineste.

B-Mall isi intampina clientii cu o intreaga colectie de articole apartinand brand-ului Guess, atat pentru femei cat si pentru barbati.

Vorbim aici despre articole de imbracaminte, incaltaminte, genti si diverse accesorii (curele, ochelari de soare, ceasuri, esarfe, portofele, caciuli, brelocuri etc.).

Preturile imbatabile si ofertele care apar constant pe site fac din magazinul B-Mall unul dintre liderii de pe piata in ceea ce priveste furnizorii de articole fashion ale brand-urilor celebre.

Pentru a descoperi toate produsele si marcile pe care B-Mall le pune la dispozitia clientilor sai, cei interesati pot sa acceseze site-ul oficial al magazinului si isi aleaga de acolo articolele preferate.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Guess brand, #Guess magazin, #bmall magazin, #haine guess , #fashion