Cu cat se mai vinde un sarpe de companie in Romania

Duminica, 07 Februarie 2021, ora 03:30
7580 citiri
Cu cat se mai vinde un sarpe de companie in Romania
Pitonul Regal FOTO facebook

Un gorjean si-a scos la vanzare, pe un site de anunturi, animalul pe care el in considera ca fiind de companie.

Acesta nu este insa vreun caine, pisica sau hamster, ci chiar un un piton regal, pe care omul, considerat mare iubitor de reptile, il creste frumos in propria sufragerie.

Conform gorjeanul.ro, pitonul regal masoara peste un metru lungime si este tinut fie pe canapea, fie intr-un acvariu, locul unde este hranit cu regularitate.

Sarpele gorjeanului se vinde cu 450 de euro, iar vanzatorul este dispus sa lase ceva la pret, probabil si pentru ca inca lumea nu se inghesuie sa tina un sarpe in casa.

Cu toate acestea pe siteurile de vinzari, anunturile dedicate serpilor nu sunt tocmai putine, preturile variind de la 200 la 2000 de lei.

Pitonul regal (Python regius) sau pitonul-bila este o specie neveninoasa de pitoni raspandita in Africa. Este cel mai mic piton african si este popular in comertul cu animale, in mare masura datorita temperamentului sau docil.

Numele de "Piton-bila" se refera la tendinta animalului de a se incolaci in forma de minge atunci cand este stresat sau speriat, protejand capul in centrul bobinei. Numele "Pitonul regal "(in latina regius), se bazeaza pe povestea in care Cleopatra purta sarpele in jurul incheieturii mainii.

Ce a facut Smiley inainte ca Gina Pistol sa nasca

Calatoriile la Petra au devenit mult mai facile

Prostituatele din Amsterdam se muta in "birouri" noi

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Viperă identificată în apropierea unei cabane din Gorj. Jandarmii au reușit îndepărtarea sa
Viperă identificată în apropierea unei cabane din Gorj. Jandarmii au reușit îndepărtarea sa
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Gorj a informat luni, 15 aprilie, că jandarmii montani din Rânca au intervenit la un apel care semnala prezenţa unui şarpe în apropierea unei cabane,...
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
#Piton Regal, #vanzare, #tg jiu, #gorj, #sarpe de vanzare , #stiri life style