Gama vasta de detergenti bio de la viata-bio.ro - cand ii folosim si cui sunt recomandati

Advertorial
Luni, 24 August 2020, ora 17:39
8157 citiri
Gama vasta de detergenti bio de la viata-bio.ro - cand ii folosim si cui sunt recomandati

A existat la un moment dat o explozie de produse bio, fie ca vorbeam despre alimente sau produse de ingrijire. O asociere buna intre produsele necesare si extractele naturale, tot ce este bio pare ca starneste interesul. Suntem in cautarea de produse benefice, nu toxice. Cum stim insa ce este cu adevarat bio?

Viata-bio.ro a inmagazinat un stoc generos de produse atent selectionate incat sa respecte regula de aur, cea a compozitiilor sanatoase, a ingredientelor naturale. Regasim aici inclusiv detergenti bio. Acestia provin de la producatori de renume pe aceasta nisa: Bielenda, Corpore Sano, Ecomax si multi altii cu traditie, experimentati in domeniu.

Bio inseamna calitate prin ingrediente din natura

Pentru ca un produs sa fie certificat bio acesta nu trebuie sa contina chimicale. Sunt certificate ca fiind bio, sunt produse ce respecta anumite rigori si reglementari. La capitolul detergenti spre exemplu vorbim despre ingrediente active din plante, sapun vegetal, parfum natural de la uleiuri ecologice sau plante - frunze de dafin, saruri din petale de trandafir, rasina de mir, tamaie etc. In plus, chiar si baza acestora, apa este una pura. Aceasta trece prin etape de filtrare.

In ceea ce priveste produsele de consum clasate ca fiind bio, vorbim despre culturi controlate, la care nu sunt folosite pesticide, ba chiar solurile unde sunt cultivate produsele sunt total ferite de substante chimice.

Detergenti bio - un moft sau o necesitate?

In ceea ce priveste utilizarea detergentilor bio, acestia sunt cu o diferenta majora fata de clasice variante prin ingredientele atent selectionate. Sunt detergenti ce nu polueaza, mai prietenosi cu mediul inconjurator si cu pielea celui care le foloseste. Spre deosebire de alte tipuri de produse aici vorbim despre ingrediente ce nu au risc de a dezvolta iritatii pe piele. Mai putine sau chiar deloc contraindicatii, actiune de curatare mai blanda, dar cu rezultat eficient este ceea ce descrie un detergent bio.

Alte diferente notabile:

 Nu agreseaza pielea si ca urmare a folosirii, aceasta nu ramane uscata sau excesiv de crapata.

 Produsele sunt biodegradabile, nu impun restrictii anume si nu afecteaza cu nimic fosele sau sistemele de filtrare.

 Ingrediente numai din surse vegetale.

 Sigure de utilizat pentru copii, pe pielea sensibila si a celor predispusi la alergii.

Astfel de detergenti sunt in atentia mamelor, mai cu seama in privinta igienei si a spalatului pentru bebelus. Sunt de asemenea recunoscute ca fiind produse net superioare celor clasice din comert pentru clase de persoane cu risc la capitolul alergii. Diversele reactii ale pielii din cauza unor ingrediente chimice din componenta detergentilor folositi ii face pe unii sa resimta disconfort la fiecare purtare de haina. Asadar o necesitate, o alternativa a celor care se confrunta cu reactii la substantele chimice, detergentii bio sunt acum disponibili cu mult mai usor. Ii regasim in magazinele de nisa precum viata-bio.ro, diversitatea aici incluzand detergentii de vase, de rufe, solutiile de curatat sau detergentii universali.

Directorul ANPC, după controalele din piețe și magazine:"Refuzaţi să cumpăraţi peşte şi produse pentru care aveţi îndoieli"
Directorul ANPC, după controalele din piețe și magazine:"Refuzaţi să cumpăraţi peşte şi produse pentru care aveţi îndoieli"
Directorul general în cadrul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) Paul Anghel a transmis, duminică, o serie de sfaturi pentru consumatorii care doresc să cumpere...
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
#deteregent, #bio, #recomandari, #avantaje , #stiri life style